De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert

Over voortman

Cultuur en waarden

Aan de basis van het succes van Voortman Steel Group ligt ondernemerschap. Wij gaan uitdagingen niet uit de weg, maar zoeken steeds een passende oplossing. Onze betrokken medewerkers gaan voor kwaliteit en beschikken over vakmanschap.

Wij zijn ondernemend

Voortman Steel Group is groot geworden door uitdagingen aan te gaan en ideeën uit te voeren. Voor ons begint het altijd met goed luisteren naar wat onze klanten van ons vragen. We stellen een globaal plan op en gaan al snel tot actie over. We zetten de kaders uit en gaan dan samen aan de slag om het idee uit te voeren. En natuurlijk is niet ieder plan even succesvol, maar daar laten we ons niet door uit het veld slaan. We kijken naar wat beter kan en leren van wat niet goed ging. Wij voelen ons namelijk verantwoordelijk voor ons werk en zijn ervan overtuigd dat het altijd beter kan.

Wij houden van vakmanschap

Voortman Steel Group streeft bij al haar activiteiten naar de hoogst haalbare kwaliteit. Dit geldt voor alle onderdelen van de organisatie en op alle niveaus, zowel intern als naar partners, leveranciers en klanten. We werken continu aan verbetering, zowel van onze organisatie, als onze producten en de manier waarop we werken. De snel veranderende markt van de machinebouw vraagt flexibiliteit van medewerkers, systemen en procedures. En als staalbouwer zoeken we voortdurend naar nieuwe werkwijzen en automatisering van onze processen. Eén van onze voorwaarden hierbij is: wat we zelf kunnen, doen we zelf. Onze eigen mensen kennen de organisatie immers het beste en weten waar we naar toe willen.

Wij hebben een passie voor technologie

Om in te spelen op de vragen en behoeften van onze klanten, werken wij voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe producten, aan de verbetering van onze bestaande machines en aan de automatisering van onze interne processen. Zo werken wij als vooraanstaand staalbouwbedrijf aan een organisatiebrede implementatie van de BIM (Bouwwerk Informatie Model)-technologie. Als machinebouwer zoeken wij op technologisch gebied steeds de grenzen op door onze expertise te combineren met nieuwe technologieën. Dit levert ons veel nieuwe inzichten op. Technologie is voor ons echter geen doel op zich. Het gaat ons erom hoe we dit kunnen omzetten naar gebruiksvriendelijke toepassingen in onze machines.

Wij zijn betrokken

Wij leveren niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten, maar willen daarnaast een voorspelbare en betrouwbare partner zijn. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Wij zijn gemotiveerd tot op het bot, denken met onze klanten mee en zetten graag een extra stap voor hen. Wij gaan op een verantwoordelijke en respectvolle wijze om met onze collega’s, klanten en leveranciers. Onze intentie is steeds om een samenwerking voor de lange termijn aan te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzame relaties voor beide partijen voordeel opleveren. Ook onze medewerkers zijn loyaal en betrokken, ze voelen zich verbonden met onze organisatie. Zij zetten graag een stapje extra om het optimale resultaat te bereiken. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers graag bij ons werken en voelen ons dan ook verantwoordelijk voor de persoonlijke ontwikkeling, die wij zoveel mogelijk willen stimuleren.

Wij werken samen

Hard werken en plezier hebben in het werk zijn essentieel voor onze bedrijfscultuur. Hiermee zijn we succesvol geworden en kunnen we dit ook blijven. En toch staan we nog steeds met beide benen op de grond. Naast het samen realiseren van hoogwaardige projecten is er bij ons ook ruimte voor persoonlijke interactie. De kracht van Voortman Steel Group ligt in onze medewerkers, die hun talenten en kennis met elkaar delen en ervaring willen opdoen. Daarom staan we open voor elkaars ideeën en helpen we elkaar. Wij vinden een open en informele sfeer belangrijk om op een laagdrempelige manier ervaring en kennis uit te kunnen wisselen en te sparren over nieuwe ideeën.