Recruitment

Vanaf het eerste gesprek was duidelijk dat Voortman een ambitieus en ondernemend bedrijf is, met wereldwijd een sterk groeiende klantenkring. Een bedrijf met een sterke basis die de volgende stap wil gaan zetten. De vraag was: wil jij ons daar bij helpen? Vanzelfsprekend was mijn antwoord: JA! Inmiddels zijn we bijna een jaar verder. Mijn werkdagen zijn voor een groot gedeelte gevuld met recruitment: het zoeken en vinden van vele tientallen nieuwe collega’s. Zo stem ik de functie af met de desbetreffende manager, schrijf de vacatureteksten en verspreid de functie onder zoveel mogelijk mensen die wellicht interesse hebben in een overstap naar Voortman. Zo hebben we per maand ongeveer tien nieuwe collega’s mogen verwelkomen, dames en heren die net zo enthousiast zijn over Voortman als ik dat ben!

Employer Branding

Een ander belangrijk aspect in mijn werk is employer branding; het verbeteren van onze naamsbekendheid. Want, overal op de website kan je zien wat we doen – maar als toekomstig medewerker is het natuurlijk ook belangrijk om te weten wie we zijn, waar kom je te werken, hoe is de sfeer, hoe zien de afdelingen er eigenlijk uit en wat zijn mijn opleidingsmogelijkheden? Via verschillende blogs, updates en nieuwsberichten hou ik je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Voortman. Hierbij kan je denken aan de bouwprojecten die we uitvoeren, de machines die we ontwikkelen en de trainingen die we geven. Op social media staat eigenlijk elke dag wel een ander berichtje hierover. Hiervoor werk ik nauw samen met mijn collega’s van bijna alle afdelingen maar in het bijzonder de afdelingen hrm en marketing.

Events

Daarnaast organiseren we ook regelmatig verschillende events. Zo komen er veel verschillende scholen bij ons op bezoek. Variërend tot een complete praktijkdag, gastcollege of gewoon een rondleiding – op deze manier hopen wij jongeren beter voor te lichten over het werken in de techniek.

Kortom, een hele afwisselende functie! In de bovenstaande foto zie je een kleine greep van al mijn belevenissen het afgelopen jaar.

Nieuwsgierig geworden?

Een groeiend bedrijf als Voortman is altijd op zoek naar de juiste versterking. Wanneer jij meer wilt weten over jouw mogelijkheden bij Voortman of eens met eigen ogen wil zien wie Voortman is en wat we doen? Neem dan eens contact op met Jorien, je bent van harte welkom.

Letzter Tweet

No tweets found.

Voortman Steel
Construction

Voortman Steel
Machinery

Arbeiten bei
Voortman

Praktikum oder Studienabschluss

Unsere Stellenangebote ansehen

Kontakt mit Voortman aufnehmen