Ruben van der Pol

In de ruim zeven jaar die ik inmiddels als Project Manager werkzaam ben, heb ik een eigen werkwijze en visie ontwikkeld voor het succesvol managen van een project. Toen Voortman Steel Machinery op mijn pad kwam en ik van hun ambities hoorde, was mijn interesse dan ook meteen gewekt. In het eerste gesprek bij Voortman heb ik uitgebreid kunnen kennismaken met het bedrijf; waar ze vandaan komen en welke kant ze op willen. Daaruit bleek al snel dat wij op één lijn zaten qua wensen en verwachtingen. Inmiddels ben ik bijna een jaar in dienst.

Kick Off

Nadat mijn collega’s van de afdeling Sales het project verkocht hebben, start mijn werk met de kick-off. Samen met mijn projectteam en afdelingen als Works Office en Project Support nemen we het gehele project met alle specificaties door. Vervolgens weet elk teamlid wat hem/haar te doen staat en gaan we daarmee aan de slag. Het is dan mijn taak om continu met iedereen af te stemmen wat de status is, of alles nog volgens planning verloopt en natuurlijk om de klant hiervan op de hoogte te houden. Dit gehele proces neemt in totaal zo’n drie tot vijf maanden in beslag, tot aan de formele afsluiting via een site acceptance test.

Dynamiek en afwisseling

Het leuke van mijn werk is natuurlijk de dynamiek en afwisseling. Ik weet nooit precies wat we kunnen verwachten. Maar door continu met iedereen in contact te staan, blijf ik wel zo goed mogelijk op de hoogte en kan ik bijsturen wanneer nodig. Dankzij de hoge mate van betrokkenheid van mijn collega’s bij Voortman is er ook altijd wel iemand die even wil bijspringen!

Nieuwsgierig geworden?

Een groeiend bedrijf als Voortman is altijd op zoek naar de juiste versterking. Wanneer jij meer wilt weten over jouw mogelijkheden bij Voortman of eens met eigen ogen wil zien wie Voortman is en wat we doen? Neem dan eens contact op met Jorien, je bent van harte welkom.

Letzter Tweet

No tweets found.

Voortman Steel
Construction

Voortman Steel
Machinery

Arbeiten bei
Voortman

Praktikum oder Studienabschluss

Unsere Stellenangebote ansehen

Kontakt mit Voortman aufnehmen