MTB-route Rijssen-Holten

Het effect hiervan was direct duidelijk, want klokslag kwart voor tien stoof iedereen weg. Hoewel de groep zeer gevarieerd was, van ervaren tourfietsers tot beginnelingen, was hier de eerste paar kilometers niets van te merken. In volle vaart werd begonnen aan de MTB-route rondom Holten.

Na zeven kilometer deed zich echter de eerste lekke band voor. Diverse collega’s boden direct aan om de band te vervangen, zodat de tocht snel vervolgd kon worden. Na deze hulp afgeslagen te hebben, kwam de onfortuinlijke collega er achter dat ook de reserveband lek was. De mountainbiketocht werd daardoor voor hem een wandeltocht. Niet helemaal de beoogde ochtend, maar toch ook fijn een frisse neus gehaald! Even later raakte een andere groep de route kwijt en zij belandden zo in het natuurgebied van de Sallandse Heuvelrug. Na een ferme waarschuwing van een alerte boswachter mochten ze hun weg weer vervolgen, ware het niet dat ook hier een lekke band werd geconstateerd. Met hulp van Staatsbosbeheer kwamen zij veilig terug bij ’t Losse Hoes. Een goede anderhalf uur later was de hele groep hier weer terug en werd de tocht afgesloten met een welverdiende lunch. Waarna natuurlijk menig collega opnieuw op de fiets stapte om naar huis te trappen...

Meer activiteiten

Al met al was het een zeer geslaagde ochtend zonder ongelukken! Ondertussen gonst het hier in de gangen al van meer plannen, zoals een pubquiz of een volleybaltoernooi. Wij zijn benieuwd wat er als eerste gaat volgen. Mocht het weer een sportief evenement worden, dan zul je ons vast en zeker herkennen aan de Voortman-sportkleding die in aantocht is!

Letzter Tweet

No tweets found.

Voortman Steel
Construction

Voortman Steel
Machinery

Arbeiten bei
Voortman

Praktikum oder Studienabschluss

Unsere Stellenangebote ansehen

Kontakt mit Voortman aufnehmen