Voortman Steel Machinery is op zoek naar een leergierige HBO of WO student voor een stage- of afstudeeropdracht binnen de afdeling Software. Volg je een HBO of WO opleiding Informatica of een soortgelijke opleiding dan is deze opdracht wellicht iets voor jou!

Onze opdracht

Op de afdeling Software zijn wij op zoek naar een pro-actieve en leergierige werkende stagiaire of afstudeerder die een onderzoek kan doen naar een nieuwe manier van 3D pad planning voor onze robots. De opdracht bestaat met name uit:

  • Onderzoek naar de verschillende manieren om 3D pad planning te doen
  • Implementatie van een Proof of Concept van minimaal 1 van deze manieren

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar enthousiaste studenten met een oplossingsgerichte en leergierige houding. Je voelt je thuis in een resultaatgerichte omgeving en bent geen ‘stilzitter’. Verder heb je een flexibele instelling en kun je goed omgaan met de hectiek en dynamiek die het werken in een technologische omgeving met zich meebrengt. Verder voldoe je aan onderstaand profiel.

  • HBO of WO richting Informatica of een vergelijkbare opleiding
  • Pro-actief en leergierig
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Ervaring met C# en .Net applicaties

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende opdracht met intensieve begeleiding door ervaren collega’s. De stagevergoeding is € 400,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. De vergoeding voor een afstudeeropdracht is € 450,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Wie zijn wij?

Voortman Steel Machinery is een moderne en dynamische onderneming met een sterke markt-positie in Europa en de rest van de wereld. Voortman Steel Machinery is gespecialiseerd in de ontwikkeling, bouw, installatie en technische nazorg van productie-machines voor de staalverwerkende industrie. Voortman Steel Machinery kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit, maximale efficiency, het toepassen van nieuwe technologieën en constante innovatie.

Solliciteren

Ben jij of ken jij de ideale stagiair om ons team (tijdelijk) te versterken? Op vrijdag 10 november vindt de Voortman Stage Markt plaats. Tijdens deze markt kan je op een laagdrempelige en informele manier meer horen over de verschillende stageopdrachten en kennismaken met onze begeleiders. Klik hier om contact op te nemen voor het aanmelden voor de Voortman Stage Markt

Direct solliciteren

Vorname*
Invalid input

Nachname*
Invalid input

Geschlecht*
Ongeldige invoer

E-Mail*
Invalid input

Telefon privat*
Invalid input

How did you hear about us*
Ongeldige invoer

Vacaturenaam
Ongeldige invoer

Upload CV
Invalid Input

Motivierender Brief
Ongeldige invoer

LinkedIn URL
Ongeldige invoer

Bemerkungen
Invalid input

Antispam*
Antispam
Can't read? RefreshInvalid Input

*
Ongeldige invoer

Teilen:

Like & Follow Voortman:

 
 

Unsere Stellenangebote ansehen

Praktikum oder Studienabschluss machen

Kontakt mit Voortman aufnehmen