Voortman Steel Construction is per september 2017 op zoek naar een gedreven HBO-er die zich verder wil ontwikkelen als BIM Engineer. Volg jij een opleiding richting Bouwkunde en heb jij interesse in Tekla, BIM en Revit? Dan is deze opdracht wellicht iets voor jou!

Onze opdracht

Op de afdeling Engineering werken wij met elkaar aan het ontwerpen, tekenen en berekenen van verschillende onderdelen en details binnen de projecten die Voortman Steel Construction oplevert. Binnen ons team is ruimte voor een enthousiaste student die ons BIM-protocol zak opzetten. BIM is nu voor ons voornamelijk een externe aangelegenheid en voor (systeem)staalbouw willen wij dit ook geïntegreerd krijgen binnen onze eigen organisatie. Hierbij dan wel de randvoorwaarden dat het afgestemd is op het BIM-protocol die in de bouwwereld gebruikt wordt.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar enthousiaste studenten met een oplossingsgerichte en leergierige houding. Je voelt je thuis in een resultaatgerichte omgeving en bent geen ‘stilzitter’. Verder heb je een flexibele instelling en kun je goed omgaan met de hectiek en dynamiek die het werken in een technologische omgeving met zich meebrengt.

  • HBO opleiding richting Bouwkunde
  • Affiniteit met programma’s als Tekla, Revit en BIM

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende opdracht met intensieve begeleiding door ervaren collega’s. De stagevergoeding is € 400,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. De vergoeding voor een afstudeeropdracht is € 450,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Je komt te werken in een informele en nuchtere cultuur waarin we worden gedreven door nieuwe technologie. Naast je specifieke opdracht wordt je samen met je collega stagiaires ook gevraagd om actief feedback te geven op onze organisatie, onder andere tijdens de Voortman Stage Dag. Wanneer de samenwerking van weerszijden goed bevalt is het bijvoorbeeld mogelijk om bij Voortman te blijven door middel van een oproepovereenkomst of Traineeship.

Wie zijn wij?

Voortman Steel Construction is een toonaangevende bouwer in staal en realiseert en kwalitatief hoogwaardige projecten in de utiliteits-, industrie- en systeembouw. In ons ruim vijftigjarig bestaan zijn we uitgegroeid tot een sterke, zeer betrouwbare en vooraanstaande staalbouwer. Of het nu gaat om staal, dak en gevelbekleding of turnkey; wij voeren de meest uiteenlopende projecten volledig in eigen beheer uit.

Solliciteren?

Ben jij of ken jij de ideale stagiair om ons team (tijdelijk) te versterken? Op vrijdag 10 november vind de Voortman Stage Markt plaats. Tijdens deze markt kan je op een laagdrempelige en informele manier meer horen over de verschillende stageopdrachten en kennismaken met onze begeleiders. Klik hier om contact op te nemen voor het aanmelden voor de Voortman Stage Markt

Direct solliciteren

Vorname*
Invalid input

Nachname*
Invalid input

Geschlecht*
Ongeldige invoer

E-Mail*
Invalid input

Telefon privat*
Invalid input

How did you hear about us*
Ongeldige invoer

Vacaturenaam
Ongeldige invoer

Upload CV
Invalid Input

Motivierender Brief
Ongeldige invoer

LinkedIn URL
Ongeldige invoer

Bemerkungen
Invalid input

Antispam*
Antispam
Can't read? RefreshInvalid Input

*
Ongeldige invoer

Teilen:

Like & Follow Voortman:

 
 

Unsere Stellenangebote ansehen

Praktikum oder Studienabschluss machen

Kontakt mit Voortman aufnehmen