Onze afdeling Design & Build bestaat uit een jonge, energieke groep mensen met een enorme drive voor het bouwen van de meest uiteenlopende bedrijfspanden.

Wat ga je doen?

Om een goede indruk te krijgen van de verschillende disciplines binnen de bouwtak van Voortman Steel Construction, zul je meelopen op de afdelingen calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering. Tijdens je stage wordt je deelgenoot van ons intenre proces. Eigen inbreng van interesses is hier van groot belang.

Hoe pak je dat aan?

Vanuit je rol als 'collega' krijg je een werkplek en wordt je wegwijs gemaakt in de werkzaamheden die een calculator, werkvoorbereider en tekenaar binnen Voortman uitvoeren. Vooraf bespreken we samen een plan om dit voor jou en ons zo leerzaam mogelijk te maken. We kijken hierbij naar interesses, persoonlijke leerdoelen en aspecten die volgens ons horen bij de algemene ontwikkeling van een bouwkundige.

Wij vragen

Wij vragen een enthousiaste leerling, die bereid is om zijn kennis op het gebied van bouwkunde verder uit te breiden, in een uitvoerende omgeving. Je hebt affiniteit met staal en bedrijfspanden en vindt het leuk om op een jonge, gedrgeven afdeling te werken.

Wij bieden

  • Een prettige, open werksfeer waar iedereen voor elkaar klaarstaat.
  • Onderdeel uitmaken van een betrokken team met veel gelijkgestemden waar je als volwaardige collega wordt gezien.
  • Een stagevergoeding van 400,- euro bruto per maand. Voor een afstudeeropdracht is de vergoeding 450- euro bruto per maand.
  • De mogelijkheid om na je stage of afstuderen bij ons te blijven werken. Bijvoorbeeld als bijbaantje of Trainee.

Solliciteren ?

Spreekt deze functie je aan en wil je direct solliciteren? Upload dan je cv en motivatiebrief via onderstaand formulier. Voor meer informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure neem je contact op via telefoonnummer 0548 - 539000.

Direct solliciteren

Vorname*
Invalid input

Nachname*
Invalid input

Geschlecht*
Ongeldige invoer

E-Mail*
Invalid input

Telefon privat*
Invalid input

How did you hear about us*
Ongeldige invoer

Job Title
Ongeldige invoer

Upload CV
Invalid Input

Motivierender Brief
Ongeldige invoer

LinkedIn URL
Ongeldige invoer

Bemerkungen
Invalid input

Antispam*
Antispam
Can't read? RefreshInvalid Input

*
Ongeldige invoer

Opmerking voor werving- en selectiebureaus

We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Teilen:

Like & Follow Voortman:

 
 

Unsere Stellenangebote ansehen

Praktikum oder Studienabschluss machen

Kontakt mit Voortman aufnehmen