Voortman Steel Machinery ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt al ruim 45 jaar machines voor de profiel- en plaatbewerkende industrie. Met internationale dochterondernemingen, verantwoordelijk voor verkoop en service, zijn wij wereldwijd een erkende leverancier met ruim duizend geïnstalleerde Voortman systemen. Door continu aandacht te schenken aan de ontwikkeling van nieuwe producten en het door ontwikkelen van ons machineprogramma is Voortman toonaangevend in de diverse staal gerelateerde branches.

Wat ga je doen?

Voor de machines worden dwarstransporten en rollenbanen gefabriceerd. Deze transportmiddelen zorgen voor aanvoer en afvoer van machines die worden gefabriceerd voor de staalindustrie. Voor de afdeling Handling (fabricage van de dwarstransporten en rollenbanen) is veel verbeterpotentieel m.b.t. tot de productieprocessen. Op werkplekniveau is veel te verbeteren maar ook op hoofdprocessen. Voor de lasserij is al een blauwdruk opgezet die ingevoerd moet worden, voor de invoering dient begeleiding te komen. Aansluitend dienen de opvolgende processen in kaart gebracht te worden en ook hiervoor een verbeterplan geschreven / geïntroduceerd te worden.

Hoe pak je dat aan?

Analyseren van de vervolgprocessen en daarvoor een lay-out ontwerpen die aansluit op de reeds geformuleerde nieuwe layout. Wanneer dit plan in lijn ligt met de bestaande layout (Gewenste situatie lasserij), een stappenplan opzetten voor introductie van de van de lasserij en samen met de operationele medewerkers het plan stap voor stap introduceren.

Wij vragen

Competenties die de student moet bezitten:

  • Zelfstandig
  • Ondernemend
  • Oplossingsgericht
  • Kunnen schakelen tussen kantoor en werkvloer

Wij bieden

  • Een prettige, open werksfeer waar iedereen voor elkaar klaarstaat.
  • Onderdeel uitmaken van een betrokken team met veel gelijkgestemden waar je als volwaardige collega wordt gezien.
  • Een stagevergoeding van 400,- euro bruto per maand. Voor een afstudeeropdracht is de vergoeding 450- euro bruto per maand.
  • De mogelijkheid om na je stage of afstuderen bij ons te blijven werken. Bijvoorbeeld als bijbaantje of Trainee.

Solliciteren ?

Spreekt deze functie je aan en wil je direct solliciteren? Upload dan je cv en motivatiebrief via onderstaand formulier. Voor meer informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure neem je contact op via telefoonnummer 0548 - 539000.

Direct solliciteren

Vorname*
Invalid input

Nachname*
Invalid input

Geschlecht*
Ongeldige invoer

E-Mail*
Invalid input

Telefon privat*
Invalid input

How did you hear about us*
Ongeldige invoer

Job Title
Ongeldige invoer

Upload CV
Invalid Input

Motivierender Brief
Ongeldige invoer

LinkedIn URL
Ongeldige invoer

Bemerkungen
Invalid input

Antispam*
Antispam
Can't read? RefreshInvalid Input

*
Ongeldige invoer

Opmerking voor werving- en selectiebureaus

We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Teilen:

Like & Follow Voortman:

 
 

Unsere Stellenangebote ansehen

Praktikum oder Studienabschluss machen

Kontakt mit Voortman aufnehmen