Bij Voortman Steel Machinery bouwen we aan software voor onze vol-geautomatiseerd systemen met verschillende machines voor de staalverwerkingsindustrie. Ben jij een student in de richting van Informatica of Technische Informatica? Ben je ook nog eens op zoek naar een leuke en uitdagende opdracht? Dan hebben wij wellicht de opdracht die je zoekt!

Onze opdracht

Bij Voortman hebben we machines die snijden (plasma) of lassen die gebruik maken van 1 of meerder robots. Vooral wanneer er meerdere robots op dezelfde machine zitten, zoals in het geval van de automatische lasstraat, is het heel belangrijk dat de robots een veilig pad afleggen en tegelijkertijd zo productief mogelijk zijn. Hier hebben we al een bestaande oplossing voor echter door hernieuwde inzichten is deze toe aan vervanging. Het is aan jou om hier iets anders voor te bedenken die aan de eisen voldoet. Je zal moeten onderzoeken wat de mogelijkheden zijn, wat de voor en nadelen zijn van de verschillende oplossingen, hier een keuze in moeten maken en een implementatie te maken van 1 van deze oplossingen in een Proof of Concept. Hier zal je dan je theorie moeten bewijzen.

Wie zoeken wij?

Wij willen graag werken met studenten die veel willen leren, nieuwe technieken willen leren kennen, willen werken met nieuwe manieren van werken en die hun energie meebrengen naar hun werk. We zoeken studenten die ofwel in een Bachelor ofwel in een Master studie zitten en die een proactieve houding hebben.

Wat bieden wij je?

We nemen je mee in ons team als iedere andere collega en je bent onderdeel van onze afdeling. We nemen de tijd voor je om naar je te luisteren en zijn bereid om tijd en moeite te investeren om jou te helpen in je groei als ‘Young Professional’. Tijdens het uitvoeren van je opdracht heb je de toegang tot alle mogelijke materialen en middelen die wij tot onze beschikking hebben om je opdracht tot een succes te brengen. Ook bieden wij een financiële tegemoetkoming van € 400,- per maand voor stagiaires en voor afstudeerders is dit € 450,-.

Wie zijn wij?

Wereldwijd werken ruim 300 mensen bij Voortman Steel Machinery om oplossingen te bedenken en leveren voor onze klanten in de staal verwerkingsindustrie. Ons hoofdkantoor is te vinden in Rijssen, vanwaar ook het software team van 25 mensen werkt aan onze software. Met onze software stellen wij onze klanten onder andere in staat om hun complete systeem bestaande uit meerdere staalverwerkingsmachines (bv. boren of plasmasnijden) compleet automatisch zonder handmatige tussenkomst te laten werken.

Geïnteresseerd? ?

Top, laten we met elkaar in contact komen! Je kan ons bereiken via één van de onderstaande opties, laat alsjeblieft een bericht achter met je motivatie en cv en vergeet ook niet de titel van de opdracht te vermelden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

Vorname*
Invalid input

Nachname*
Invalid input

Geschlecht*
Ongeldige invoer

E-Mail*
Invalid input

Telefon privat*
Invalid input

How did you hear about us*
Ongeldige invoer

Job Title
Ongeldige invoer

Upload CV
Invalid Input

Motivierender Brief
Ongeldige invoer

LinkedIn URL
Ongeldige invoer

Bemerkungen
Invalid input

Antispam*
Antispam
Can't read? RefreshInvalid Input

*
Ongeldige invoer

Teilen:

Like & Follow Voortman:

 
 

Unsere Stellenangebote ansehen

Praktikum oder Studienabschluss machen

Kontakt mit Voortman aufnehmen