Bij Voortman Steel Machinery bouwen we aan software voor onze vol-geautomatiseerd systemen met verschillende machines voor de staalverwerkingsindustrie. Ben jij een student in de richting van Informatica of Technische Informatica? Ben je ook nog eens op zoek naar een leuke en uitdagende opdracht? Dan hebben wij wellicht de opdracht die je zoekt!

Onze opdracht

Jaarlijks zetten wij tientallen machines en systemen weg bij klanten in allerlei verschillende configuraties. De machines en systemen zijn opgebouwd op basis van de standaard bouwblokken die wij aanbieden vanuit de afdeling software. Nu kan het gebeuren dat tijdens een verkooptraject we een bestaand referentie project willen gebruiken om een vergelijkbaar probleem op te lossen voor een klant. Ook kan het voorkomen dat tijdens het oplossen van een software issue is gebleken dat alle klanten met een bepaalde configuratie hier ook last van zullen hebben of dat er gevaarlijke situaties ontstaan. Voor beide scenario’s zijn we veelal afhankelijk van het geheugen van onze medewerkers en hier zouden we graag een systeem voor willen hebben. Je zal in je opdracht onderzoek doen naar de verschillende behoeftes binnen en buiten de afdeling software, je zal onderzoek doen naar hoe je de benodigde informatie uit verschillende data-sets kan halen en hoe je dit kan opslaan. Uiteindelijk zal je ook de implementatie doen en een product opleveren die aan de gekozen behoeftes voldoet.

Wie zoeken wij?

Wij willen graag werken met studenten die veel willen leren, nieuwe technieken willen leren kennen, willen werken met nieuwe manieren van werken en die hun energie meebrengen naar hun werk. We zoeken studenten die ofwel in een Bachelor ofwel in een Master studie zitten en die een proactieve houding hebben.

Wat bieden wij je?

We nemen je mee in ons team als iedere andere collega en je bent onderdeel van onze afdeling. We nemen de tijd voor je om naar je te luisteren en zijn bereid om tijd en moeite te investeren om jou te helpen in je groei als ‘Young Professional’. Tijdens het uitvoeren van je opdracht heb je de toegang tot alle mogelijke materialen en middelen die wij tot onze beschikking hebben om je opdracht tot een succes te brengen. Ook bieden wij een financiële tegemoetkoming van € 400,- per maand voor stagiaires en voor afstudeerders is dit € 450,-.

Wie zijn wij?

Wereldwijd werken ruim 300 mensen bij Voortman Steel Machinery om oplossingen te bedenken en leveren voor onze klanten in de staal verwerkingsindustrie. Ons hoofdkantoor is te vinden in Rijssen, vanwaar ook het software team van 25 mensen werkt aan onze software. Met onze software stellen wij onze klanten onder andere in staat om hun complete systeem bestaande uit meerdere staalverwerkingsmachines (bv. boren of plasmasnijden) compleet automatisch zonder handmatige tussenkomst te laten werken.

Geïnteresseerd? ?

Top, laten we met elkaar in contact komen! Je kan ons bereiken via één van de onderstaande opties, laat alsjeblieft een bericht achter met je motivatie en cv en vergeet ook niet de titel van de opdracht te vermelden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

Vorname*
Invalid input

Nachname*
Invalid input

Geschlecht*
Ongeldige invoer

E-Mail*
Invalid input

Telefon privat*
Invalid input

How did you hear about us*
Ongeldige invoer

Job Title
Ongeldige invoer

Upload CV
Invalid Input

Motivierender Brief
Ongeldige invoer

LinkedIn URL
Ongeldige invoer

Bemerkungen
Invalid input

Antispam*
Antispam
Can't read? RefreshInvalid Input

*
Ongeldige invoer

Teilen:

Like & Follow Voortman:

 
 

Unsere Stellenangebote ansehen

Praktikum oder Studienabschluss machen

Kontakt mit Voortman aufnehmen