Waar kom je te werken?

Een machine bij Voortman Steel Machinery is zoveel meer dan alleen mechanische en elektrische onderdelen. In onze marktgebieden staan we bekend om onze hoogwaardige, geautomatiseerde productielijnen. Wij onderscheiden ons met de software die onze productielijnen aanstuurt. We hechten dan ook veel waarde aan nieuwe, betere en snellere softwareoplossingen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat machine operators de productielijnen zo efficiënt mogelijk kunnen bedienen, door met softwareoplossingen de manuele handelingen te beperken. Bij Voortman Steel Machinery doen we dit met een team van ruim 20 software-engineers met HBO-/WO-werk- en denkniveau.

Je komt te werken in het team dat zich bezighoudt met de PLC software. Voor de nieuw te ontwikkelen machines werk je samen met mechanische en elektrische engineers en besluit je samen waar welk probleem wordt opgelost. Met je team ontwerp en bouw je de software op kantoor. Je kunt je software in de werkplaats op de machine testen, zodat je directe feedback hebt. Onze PLC software werkt met Beckhoff TwinCAT 2 en 3, dat gebaseerd is op Codesys. Onze software in het veld is een combinatie van .Net software en PLC software, dat als één pakket wordt geleverd. Met de .Net engineers bespreek je in welke laag de functionaliteit wordt ingebouwd.

 

Wie zijn wij?

Bij Voortman Steel Machinery werken we met ruim 300 collega's wereldwijd aan oplossingen voor onze klanten in de staalverwerkingsindustrie. Wij realiseren geautomatiseerde machineparken voor het bewerken van staal, zoals boren, zagen, plasma snijden, etc. Vanuit ons hoofdkantoor in Rijssen werken we aan engineering, productie, verkoop, marketing, support en project management van onze machines. Onze buitenlandse vestigingen richten zich voornamelijk op Sales & Field Service.

Wat zoeken wij?

Wij werken graag met collega’s die leergierig zijn ingesteld, een proactieve houding hebben, graag in teamverband werken en die hun energie meebrengen naar hun werk. Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:

  • HBO-/WO-werk- en denkniveau
  • 3 jaar ervaring als PLC software engineer
  • Kennis van Beckhoff/Codesys, structured text en object georiënteerd programmeren is een pré.

Wat bieden wij je?

  • Marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • 27 vakantiedagen en 5 ADV-dagen
  • Laptop
  • Goed pensioen
  • Mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen.

Geïnteresseerd?

Top, wij horen graag van je! Stuur ons je cv en motivatiebrief via onze website. Liever eerst nog meer informatie? Neem contact op met Patrick Aalders (Manager Software) of met onze HR-afdeling via telefoonnummer 0548 536373. Of mail naar werkenbij@voortmansteelgroup.com.

Direct solliciteren

Vorname*
Invalid input

Nachname*
Invalid input

Geschlecht*
Ongeldige invoer

E-Mail*
Invalid input

Telefon privat*
Invalid input

How did you hear about us*
Ongeldige invoer

Job Title
Ongeldige invoer

Upload CV
Invalid Input

Motivierender Brief
Ongeldige invoer

LinkedIn URL
Ongeldige invoer

Bemerkungen
Invalid input

Antispam*
Antispam
Can't read? RefreshInvalid Input

*
Ongeldige invoer

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus

We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Teilen:

Like & Follow Voortman:

 
 

Unsere Stellenangebote ansehen

Praktikum oder Studienabschluss machen

Kontakt mit Voortman aufnehmen