Hier kom je te werken

Onze afdeling Software Engineering bestaat inmiddels uit ruim twintig collega’s op HBO en WO niveau. Hiervan houden vier collega’s zich bezig met het programmeren van de PLC interface. De rest van het team zijn bekwame C# .NET software engineers zie zich bezig houden met de ontwikkeling van onze VACAM applicatie. VACAM is een eigen ontwikkeld platform in C#.NET (WPF), waarin de besturing van al onze verschillende systemen en machines wordt vastgelegd.

Als .NET Software Engineer werk je samen met je team aan onderdelen van VACAM waar je gezamenlijk verantwoordelijk voor bent. In samenwerking met de architect, product managers, testers en mechanisch engineers bepaal wat er moet gebeuren en zal je de uitwerking samen met je team genoten verder oppakken. Je werkt in een Agile proces waar je continu zorgt dat er naast natuurlijk de implementatie ook, op een gezonde manier, aandacht wordt geschonken aan (unit-)testen en software documentatie. Als .NET Software Engineer krijg je bij Voortman veel ruimte voor creativiteit en zelfontwikkeling.

“Samen met mijn team zorg ik voor een top resultaat qua Software Engineering en blijven we voorop lopen in de Industriële Automatisering!”


Wie ben jij?

Ter versterking van ons betrokken en bevlogen team verwelkomen wij graag een nieuwe collega als .NET Software Engineer met de volgende kennis en vaardigheden:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld richting (Technische) Informatica
  • Minimaal 3 jaar ervaring heeft object georiënteerd programmeren in C#.NET
  • Sterk is in Creativiteit, Probleemanalyse & Samenwerken
  • Goede beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Nog even over Voortman

Voortman Steel Machinery kenmerkt zich door de combinatie van hoogwaardige techniek, veel ruimte voor ondernemerschap en een innovatieve drive. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en vriendschappelijk. Jouw toekomstige collega’s voelen zich betrokken bij het werk, zijn initiatiefrijk en roemen hun moderne werkplekken. We bieden je, naast natuurlijk een mooi marktconform salaris nog vele andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals:

  • 27 Vakantiedagen en ADV: We zijn collectief gesloten op de dag na Hemelvaart en tussen Kerst en Oud & Nieuw)
  • Een betrouwbaar pensioenfonds (Aegon) en natuurlijk reiskostenvergoeding.
  • Flexibele werktijden: We verwachten dat iedereen tussen 9:00 en 16:00 uur aanwezig is. De overige uren van je 38,75 urige werkweek verdeel je naar eigen inzicht.
  • Brede ontwikkelingsmogelijkheden, op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Hiervoor maken we onder andere gebruik van onze eigen Voortman Steel Academy. Je hebt binnen Voortman de mogelijkheid om je zowel in de breedte als de diepte te blijven ontwikkelen.

Spreekt het werken in een dergelijke internationaal georiënteerde omgeving jou aan? Dan maken we graag kennis met je!

Solliciteren ?

Wanneer jij graag meer te weten komt over jouw mogelijkheden als .NET Software Engineer, dan gaan wij graag het kennismakingsgesprek met je aan! Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief via onze website. Liever eerst nog meer informatie? Neem contact op met Patrick Aalders (Manager Software) of met onze HR afdeling: 0548 536373.

Direct solliciteren

Vorname*
Invalid input

Nachname*
Invalid input

Geschlecht*
Ongeldige invoer

E-Mail*
Invalid input

Telefon privat*
Invalid input

How did you hear about us*
Ongeldige invoer

Vacaturenaam
Ongeldige invoer

Upload CV
Invalid Input

Motivierender Brief
Ongeldige invoer

LinkedIn URL
Ongeldige invoer

Bemerkungen
Invalid input

Antispam*
Antispam
Can't read? RefreshInvalid Input

*
Ongeldige invoer

Teilen:

Like & Follow Voortman:

 
 

Unsere Stellenangebote ansehen

Praktikum oder Studienabschluss machen

Kontakt mit Voortman aufnehmen