Welkom in ons team!

Wij zijn de afdeling Montage & Uitvoering. Elke dag begint voor ons hetzelfde. We vertrekken met ons eigen team, bestaande uit drie personen, in de bedrijfsbus naar de bouwplaats. Daar drinken we samen een kop koffie, bespreken we de werkzaamheden en doelen van die dag en dan gaan we aan de slag.

Onze afdeling bestaat uit voormannen, staalmonteurs en beplatingsmonteurs (dak- en gevelbekleding). Ben je een echte doorpakker en maak je graag meters; dan is de staalbouw misschien wel iets voor jou. Van bout- tot lasverbindingen; jij maakt het! Waar het de ene keer om een kleine balk gaat, heb je de volgende keer drie kranen nodig. Een dag is nooit hetzelfde! Houd je wat meer van vakmanschap en precisiewerk; dan ben je waarschijnlijk meer een type voor het beplatingswerk. Dit is het visuele stukje van ons werk, waarbij je te maken krijgt met allerlei uiteenlopende details. Maatwerk dus, waarbij jij jouw creativiteit de vrije loop kunt geven. Als voorman geef je stuur aan jouw team. Elke voorman heeft de beschikking over een laptop. Hierop kan je het BIM-model inzien, van waaruit je je collega’s aanstuurt.

De totale afdeling bestaat uit zo’n twintig personen. Met je eigen team werk je heel nauw samen, maar ook de andere collega’s kom je regelmatig tegen. Vooral wanneer het gaat om grotere projecten waar we meerdere teams inzetten. We gaan als collega’s open met elkaar om. De teamspirit is hoog; we vertrouwen elkaar en gaan voor elkaar door het vuur. Nieuwe collega’s ontvangen we met open armen. Je krijgt bij ons de tijd om het vak te leren. Maak je een fout, dan vinden we dat niet erg. We rekenen elkaar er niet op af. Wel zorgen we ervoor dat het weer goed wordt gecorrigeerd. Dat doen we met elkaar. Eerder gaan we niet naar huis.

 

Wat ga je doen?

 • Je monteert hoofdzakelijk dak en gevelbekleding. Voornamelijk sandwichpanelen, maar ook zetwerken, aluminium beplating, damwandprofielen en alle overige afdichtingen.
 • Daarnaast zorg je voor de ‘finishing touch’ met gezette afwerkprofielen.
 • Je maakt allerlei detailleringen op maat. Dat doe je geheel zelfstandig op basis van bestaande tekeningen. Jouw vakmanschap is dus erg belangrijk.
 • Je krijgt van ons de modernste hulpmiddelen en gereedschappen, die nodig zijn om je werk goed en veilig uit te voeren.
 • Monteren is teamwork. Je werkt dan ook niet alleen, maar met een vaste collega-monteur en een voorman.
 • Om je werk goed en veilig te doen, heb je veel contact met elkaar en met de kraanmachinist.
 • Je bent het ‘gezicht van Voortman’ op de bouwplaats.

Wij vragen

 • Heb je al ervaring in het vak, dan is dat een pré.
 • Heb je geen ervaring, maar ben je wel gemotiveerd en heb je een passie voor techniek? Dan bieden we je graag een praktijkcursus beplating aan.
 • Het is mooi als je in het bezit bent van een geldig VCA-basisdiploma en een hoogwerkercertificaat. Als je deze niet hebt, zorgen wij ervoor dat je ze behaalt.
 • Een hoog veiligheidsbewustzijn. We willen graag dat je weer veilig thuis komt.

Wij bieden

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van een ieder van ons.

Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zeggen. Een mooie uitdaging die veel voldoening geeft wanneer we tegen elkaar kunnen zeggen: “Yes, het is ons weer gelukt!”

Wat je verder van ons kunt verwachten:

 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.
 • Een marktconforme pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering.
 • 27 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek.
 • 5 ADV-dagen, zodat we tussen kerst en oud en nieuw en na hemelvaart vrij zijn.

Solliciteren ?

Spreekt deze functie je aan en wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv en motivatiebrief via onze website. Wil je onder het genot van een bak koffie kennismaken met ons bedrijf? Of een dag meelopen op de bouw? Neem dan contact op met Dinant Dannenberg via 0548 539 000 of (WhatsApp) 06- 5178 0454.

Direct solliciteren

Vorname*
Invalid input

Nachname*
Invalid input

Geschlecht*
Ongeldige invoer

E-Mail*
Invalid input

Telefon privat*
Invalid input

How did you hear about us*
Ongeldige invoer

Job Title
Ongeldige invoer

Upload CV
Invalid Input

Motivierender Brief
Ongeldige invoer

LinkedIn URL
Ongeldige invoer

Bemerkungen
Invalid input

Antispam*
Antispam
Can't read? RefreshInvalid Input

*
Ongeldige invoer

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus

We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

 

Teilen:

Like & Follow Voortman:

 
 

Unsere Stellenangebote ansehen

Praktikum oder Studienabschluss machen

Kontakt mit Voortman aufnehmen