Aktuelles

In 2014 opende Voortman een vestiging in Nantes, Frankrijk. De naam Voortman was, mede dankzij onze Franse agent, op dat moment al wel bekend in Frankrijk. Toch waren klanten terughoudend, vanwege het ontbreken van een lokale vestiging met een Franssprekende serviceafdeling. Het nieuwe kantoor, met Sébastien Cantin als Area Sales Manager en een eigen Service Engineer, bracht hierin verandering.

Als Voortman Steel Group merken wij dat succesvol ondernemen steeds meer een samenspel is tussen diverse vakgebieden. Bedrijfskundige aspecten spelen hierbij een steeds grotere rol. Project- en productmanagement, procesoptimalisatie en kwaliteitsbeheer hebben inmiddels een vaste plek gekregen binnen onze organisatie.

Voortman USA werd in maart 2005 opgericht in Kankakee, Illinois. Inmiddels is het bedrijf met een aandeel van 30% één van de belangrijkste machineleveranciers in de Amerikaanse staalbouwmarkt. Directeur Adrian Morrall vertelt over de ontwikkeling van het bedrijf.

Binnen Voortman Steel Group investeren we in onze relatie met verschillende onderwijsinstellingen in de regio. Niet alleen om daar zelf kennis op te doen van de nieuwste technologie en ontwikkelingen, maar ook om onze kennis over te dragen aan de studenten. Met een gemiddelde leeftijd van 32 jaar lijkt het voor veel Voortman-medewerkers immers de dag van gisteren dat zij zelf nog in de schoolbanken zaten!

Teilen:

Like & Follow Voortman:

 
 

Unsere Stellenangebote ansehen

Praktikum oder Studienabschluss machen

Kontakt mit Voortman aufnehmen