Op de afdeling Software zijn wij op zoek naar een afstudeerder die de basis kan leggen voor een “Domain Specific Language” (DSL) en een engine deze logische tekst vertaald naar machine configuraties. De opdracht bestaat met name uit:

Onze opdracht

Op de afdeling Software zijn wij op zoek naar een stagiaire of afstudeerder die de basis kan leggen voor de automatisch test platform. De opdracht bestaat met name uit:

  • Opstellen van requirements voor de taal
  • Definiëren van een configuratie-taal
  • Implementeren van een engine die deze taal vertaald naar aanpassingen in de configuratie

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar enthousiaste studenten met een oplossingsgerichte en leergierige houding. Je voelt je thuis in een resultaatgerichte omgeving en bent geen ‘stilzitter’. Verder heb je een flexibele instelling en kun je goed omgaan met de hectiek en dynamiek die het werken in een technologische omgeving met zich meebrengt. Verder voldoe je aan onderstaand profiel.

  • HBO of WO richting Informatica of een vergelijkbare opleiding
  • Pro-actief en leergierig
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Ervaring met C# en .Net applicaties

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een uitdagende opdracht met intensieve begeleiding door ervaren collega’s. De stagevergoeding is € 400,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. De vergoeding voor een afstudeeropdracht is € 450,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Wie zijn wij?

Voortman Steel Machinery is een moderne en dynamische onderneming met een sterke markt-positie in Europa en de rest van de wereld. Voortman Steel Machinery is gespecialiseerd in de ontwikkeling, bouw, installatie en technische nazorg van productie-machines voor de staalverwerkende industrie. Voortman Steel Machinery kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit, maximale efficiency, het toepassen van nieuwe technologieën en constante innovatie.

Solliciteren

Ben jij of ken jij de ideale stagiair om ons team (tijdelijk) te versterken? Op vrijdag 10 november vindt de Voortman Stage Markt plaats. Tijdens deze markt kan je op een laagdrempelige en informele manier meer horen over de verschillende stageopdrachten en kennismaken met onze begeleiders. Klik hier om contact op te nemen voor het aanmelden voor de Voortman Stage Markt

Direct solliciteren

First Name*
Invalid input

Last Name*
Invalid input

Gender*
Ongeldige invoer

Email*
Invalid input

Phone private*
Invalid input

How did you hear about us*
Ongeldige invoer

Vacaturenaam
Ongeldige invoer

Upload CV
Invalid Input

Motivational letter
Ongeldige invoer

LinkedIn URL
Ongeldige invoer

Remarks
Invalid input

Antispam*
Antispam
Can't read? RefreshInvalid Input

*
Ongeldige invoer

Share this page:

Like & Follow Voortman:

 
 

View our
vacancies

Come do an
internship or
graduate

Contact
Voortman