Bij Voortman Steel Machinery ontwikkelen we software voor onze volautomatische systemen voor de staalverwerkingsindustrie, bestaand uit verschillende machines. Volg jij een studie (Technische) Informatica en zoek je een leuke en uitdagende opdracht?

De opdracht

Om onze machines en systemen te configureren maken wij gebruik van een in-house ontwikkelde configuratietool. In de standaardisatie van onze eigen producten is het nu mogelijk om een gemeenschappelijke taal te definiëren voor de configuratietool. Dit zou het proces naar een nieuwe configureerbare machine versimpelen en ook het onderhoud hierop zeer efficiënt maken. Aan jou de opdracht om hier iets voor op te zetten. Je gaat in gesprek met diverse stakeholders om de eisen vast te leggen, een gemeenschappelijke taal te definiëren en vervolgens een engine te implementeren die deze taal daadwerkelijk leest en omzet naar configuratietemplates. Deze templates worden door andere afdelingen gebruikt voor het maken van configuraties.

Wie zoeken wij?

  • Je volgt een studie (Technische) Informatica op Bachelor- of Masterniveau
  • Je wilt veel leren, kennismaken met nieuwe technieken en nieuwe manieren van werken
  • Je bent proactief en brengt je energie mee naar je werk.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij je?

  • Je bent, net als iedere andere collega, onderdeel van het team.
  • We luisteren naar je en investeren graag tijd en moeite in jou om je te helpen in je groei als ‘Young Professional’.
  • Bij het uitvoeren van je opdracht kun je gebruikmaken van alle beschikbare materialen en middelen die je nodig hebt om je opdracht tot een succes te maken.
  • Een financiële tegemoetkoming van € 400,- per maand voor stagiaires en van € 450,- voor afstudeerders.

Wie zijn wij?

 

Wereldwijd werken ruim 300 mensen binnen Voortman Steel Machinery aan het bedenken en leveren van oplossingen voor onze klanten in de staalverwerkingsindustrie. Op ons hoofdkantoor in Rijssen werkt het softwareteam van 25 mensen aan software die onze klanten in staat stelt om hun complete systeem, bestaande uit meerdere staalverwerkingsmachines, compleet automatisch te laten werken.

Solliciteren ?

Top, neem dan contact met ons op! Stuur ons je motivatie en cv via onderstaand formulier en vergeet niet de titel van de opdracht te vermelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Neem contact op met Patrick Aalders (Manager Software) via telefoonnummer 0548 536373. Of mail naar werkenbij@voortmansteelgroup.com.

Direct solliciteren

First Name*
Invalid input

Last Name*
Invalid input

Gender*
Ongeldige invoer

Email*
Invalid input

Phone private*
Invalid input

How did you hear about us*
Ongeldige invoer

Vacaturenaam
Ongeldige invoer

Upload CV
Invalid Input

Motivational letter
Ongeldige invoer

LinkedIn URL
Ongeldige invoer

Remarks
Invalid input

Antispam*
Antispam
Can't read? RefreshInvalid Input

*
Ongeldige invoer

Share this page:

Like & Follow Voortman:

 
 

View our
vacancies

Come do an
internship or
graduate

Contact
Voortman