Bij Voortman Steel Machinery bouwen we aan software voor onze vol-geautomatiseerd systemen met verschillende machines voor de staalverwerkingsindustrie. Ben jij een student in de richting van Informatica of Technische Informatica? Ben je ook nog eens op zoek naar een leuke en uitdagende opdracht? Dan hebben wij wellicht de opdracht die je zoekt!

Onze opdracht

Tijdens het testen en debuggen van de software wordt er nu gebruik gemaakt van een simulatie tool die in-house is ontwikkeld en wordt onderhouden. Vanuit een andere hoek binnen het bedrijf is er gekeken naar een 3D simulatie tool en is men uitgekomen op Visual Components. Binnen deze opdracht ga je de 2 werelden bij elkaar brengen en zorgen dat een ontwikkelaar kan debuggen en testen met behulp van deze (externe) 3D simulatie tool. Binnen de afdeling is er een Proof of Concept gedaan om de haalbaarheid te onderzoeken en hieruit is gebleken dat het technisch kan om onze software te koppelen aan de tool. Met je opdracht zal je hier veel dieper op in duiken en juist de aansluiting willen maken naar het debugging en test proces van de software ontwikkelaars in plaats van de testers.

Wie zoeken wij?

Wij willen graag werken met studenten die veel willen leren, nieuwe technieken willen leren kennen, willen werken met nieuwe manieren van werken en die hun energie meebrengen naar hun werk. We zoeken studenten die ofwel in een Bachelor ofwel in een Master studie zitten en die een proactieve houding hebben.

Wat bieden wij je?

We nemen je mee in ons team als iedere andere collega en je bent onderdeel van onze afdeling. We nemen de tijd voor je om naar je te luisteren en zijn bereid om tijd en moeite te investeren om jou te helpen in je groei als ‘Young Professional’. Tijdens het uitvoeren van je opdracht heb je de toegang tot alle mogelijke materialen en middelen die wij tot onze beschikking hebben om je opdracht tot een succes te brengen. Ook bieden wij een financiële tegemoetkoming van € 400,- per maand voor stagiaires en voor afstudeerders is dit € 450,-.

Wie zijn wij?

Wereldwijd werken ruim 300 mensen bij Voortman Steel Machinery om oplossingen te bedenken en leveren voor onze klanten in de staal verwerkingsindustrie. Ons hoofdkantoor is te vinden in Rijssen, vanwaar ook het software team van 25 mensen werkt aan onze software. Met onze software stellen wij onze klanten onder andere in staat om hun complete systeem bestaande uit meerdere staalverwerkingsmachines (bv. boren of plasmasnijden) compleet automatisch zonder handmatige tussenkomst te laten werken.

Geïnteresseerd? ?

Top, laten we met elkaar in contact komen! Je kan ons bereiken via één van de onderstaande opties, laat alsjeblieft een bericht achter met je motivatie en cv en vergeet ook niet de titel van de opdracht te vermelden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

First Name*
Invalid input

Last Name*
Invalid input

Gender*
Ongeldige invoer

Email*
Invalid input

Phone private*
Invalid input

How did you hear about us*
Ongeldige invoer

Job Title
Ongeldige invoer

Upload CV
Invalid Input

Motivational letter
Ongeldige invoer

LinkedIn URL
Ongeldige invoer

Remarks
Invalid input

Antispam*
Antispam
Can't read? RefreshInvalid Input

*
Ongeldige invoer

Share this page:

Like & Follow Voortman:

 
 

View our
vacancies

Come do an
internship or
graduate

Contact
Voortman