Voortman Steel Construction

Voortman Steel Construction Voortman Steel Construction (onderdeel van Voortman Steel Group) realiseert kwalitatief hoogwaardige projecten in de utiliteitsbouw, industriebouw en systeembouw. In ons ruim vijftigjarig bestaan zijn we uitgegroeid tot een sterke, zeer betrouwbare en vooraanstaande staalbouwer. Of het nu gaat om staal, dak en gevelbekleding of turnkey; wij voeren de meest uiteenlopende en complexe projecten op internationale schaal volledig in eigen beheer uit. Altijd met de grootst mogelijke zorg. Onze klanten profiteren van een optimale procesbeheersing, eigen engineering van ontwerp tot detailberekening, state-of-the-art productiefaciliteiten en eigen montageteams. Daarnaast garanderen wij veiligheid en kwaliteit, op basis van een excellent managementsysteem.

Ben jij een vakman met technisch inzicht? Dan zoeken we jou!

Wat doe je als Samensteller – Lasser bij Voortman?

Als nieuwe collega in de functie van Samensteller – Lasser ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en aflassen van deel-staalconstructies voor onze projecten wereldwijd. Je bereidt je werk grondig voor door het lezen van de tekeningen en het zorgvuldig voorbereiden van lasnaden en -verbindingen. Je werkt hierbij nauw samen met je collega samensteller-aflassers.

Wat verwachten wij van jou?

Graag verwelkomen wij onze nieuwe collega als Samensteller – Lasser die zichzelf herkent in het volgende profiel:

  • Je beschikt over een afgeronde MBO 1 / 2 richting techniek
  • Je hebt een geldig lasdiploma MIG/MAG niveau 2
  • Je bent een nette werker, hebt een energieke uitstraling en kan goed samenwerken

Wat mag je van ons verwachten?

Als nieuwe collega bij Voortman Steel Construction kan je rekenen op een grote mate van zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een no-nonsense cultuur. Door onze platte cultuur werken afdelingen veel met elkaar samen en is de betrokkenheid onderling dan ook hoog te noemen. Naast een marktconform salaris, bieden we natuurlijk 27 vakantiedagen, 5 vastgestelde ADV dagen, deelname aan een betrouwbaar pensioenfonds, reiskostenvergoeding en brede ontwikkelingsmogelijkheden. Spreekt deze nuchtere manier van werken binnen een projectgerichte organisatie jou aan? Dan ben van je van harte welkom om samen de mogelijkheden te bespreken.

Contact

If you want more information regarding this position, please contact miss Jorien van den Akker (Corporate Recruiter): j.vandenakker@voortman.net or +31 548 536373.

De Voortman Steel Group verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega's. Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

First Name*
Invalid input

Last Name*
Invalid input

Gender*
Ongeldige invoer

Email*
Invalid input

Phone private*
Invalid input

How did you hear about us*
Ongeldige invoer

Vacaturenaam
Ongeldige invoer

Upload CV
Invalid Input

Motivational letter
Ongeldige invoer

LinkedIn URL
Ongeldige invoer

Remarks
Invalid input

Antispam*
Antispam
Can't read? RefreshInvalid Input

*
Ongeldige invoer

Share this page:

Like & Follow Voortman:

 
 

View our
vacancies

Come do an
internship or
graduate

Contact
Voortman