Hier kom je te werken

Onze toonaangevende machines voor de staalverwerkende industrie worden gekocht door klanten wereldwijd. Ons huidige team van circa 40 Installation & Commissioning Engineers komt in de meest uiteenlopende landen in gebieden als Noord-Amerika, Europa, Midden Oosten en Zuidoost Azië. In kleinschalige team (4FTE) wordt er gewerkt aan de installatie van de diverse Voortman machines en alle bijbehorende zaken als dwarstransporten en rollerbanen. Wegens groei in het aantal projecten zijn wij op zoek naar versterking van ons team van Installation Engineers. Als Installation Engineer bij Voortman heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Opstellen, uitlijnen en assembleren van de machines volgens tekening en voorschriften
 • Signaleren en melden van mogelijke verbeteringen
 • Bewaken en controleren dat het project wordt geïnstalleerd volgens gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen

Als Installation Engineer werk je nauw samen met jouw collega’s op locatie. Bij grote projecten wordt je functioneel aangestuurd door de Supervisor Installation . Op afstand is er professionele hulp en advies beschikbaar dankzij onze eigen Support Engineers, Project Engineers en Project Manager.“Zit het reizen in jouw bloed? Adem jij techniek? En werk jij graag in een team wereldwijd? Dan onze Field Service je op het lijf geschreven! ”Wie ben jij?

Ter versterking van ons gedreven en reislustige team verwelkomen wij graag een nieuwe collega die:

 • Een MBO niveau 3/4 richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Engineering heeft afgerond
 • Bereid is om enkele weken aan een gesloten van huis te zijn. Ons huidige reisritme is circa 75% waarbij je drie weken op locatie bent en één week thuis (twee weekenden weg, twee weekenden thuis)
 • Een goede beheersing heeft in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Zichzelf omschrijft als Teamplayer, Gedreven en Flexibel

Nog even over Voortman

 

Voortman Steel Machinery kenmerkt zich door de combinatie van hoogwaardige techniek, veel ruimte voor ondernemerschap en een innovatieve drive. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, plat en vriendschappelijk. Jouw toekomstige collega’s voelen zich betrokken bij het werk, zijn initiatiefrijk en roemen hun moderne werkplekken. We bieden je, naast natuurlijk een mooi marktconform salaris nog vele andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen en ADV - We zijn bijvoorbeeld collectief gesloten tussen Kerst en Oud & Nieuw
 • Een betrouwbaar pensioenfonds (PME)
 • Verschillende functie-gebonden toeslagen zoals een overnachtingstoeslag, weekendtoeslag en een koffervergoeding
 • Telefoon, laptop en creditcard van de zaak voor zakelijk gebruik
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden, op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Hiervoor maken we onder andere gebruik van onze eigen Voortman Steel Academy. Je hebt binnen Voortman de mogelijkheid om je zowel in de breedte als de diepte te blijven ontwikkelen.

Solliciteren ?

Wanneer jij graag meer te weten komt over jouw mogelijkheden als Installation Engineer, dan gaan wij graag het kennismakingsgesprek met je aan! Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief via onze website. Liever eerst nog meer informatie? Neem contact op met Jan Alfrink (Manager Installation & Commissioning) of met onze HR afdeling: 0548 536373.

Direct solliciteren

First Name*
Invalid input

Last Name*
Invalid input

Gender*
Ongeldige invoer

Email*
Invalid input

Phone private*
Invalid input

How did you hear about us*
Ongeldige invoer

Vacaturenaam
Ongeldige invoer

Upload CV
Invalid Input

Motivational letter
Ongeldige invoer

LinkedIn URL
Ongeldige invoer

Remarks
Invalid input

Antispam*
Antispam
Can't read? RefreshInvalid Input

*
Ongeldige invoer

Share this page:

Like & Follow Voortman:

 
 

View our
vacancies

Come do an
internship or
graduate

Contact
Voortman