De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Jouw stage- of afstudeeropdracht bij Voortman Steel Group!
Nieuws - 08 May, 2019

Jouw stage- of afstudeeropdracht bij Voortman Steel Group!


Het einde van het studiejaar komt langzaam in zicht en je bent vast al op zoek naar een leerzame, uitdagende stage- of afstudeeropdracht voor aankomend studiejaar. Wij hebben goed nieuws voor je! Vanaf september staan er weer veel leuke stages en afstudeeropdrachten bij ons klaar. We zoeken enthousiaste studenten die hun steentje willen bijdragen aan onze organisatie.

Volg je een studie in de richting bouwkunde, werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, elektrotechniek of informatica? Dan ben je bij Voortman aan het juiste adres! Studeer je iets heel anders, maar denk je een mooie bijdrage te kunnen leveren aan Voortman? Wij bieden verschillende stage- en afstudeeropdrachten waar ongetwijfeld iets interessants voor jou tussen zit.

Stage lopen bij Voortman

Vanaf september kun jij als mbo-, hbo- of wo-student stage lopen bij onze organisatie. Wil je ervaring opdoen in grootschalige projecten, zoals Rutger bij het tekenen en ontwerpen van een bedrijfshal of als Robin bij het verbeteren van machines? Of doe je zoals Karlijn liever een onderzoek naar de productie en veiligheid van onze machines? Veel is mogelijk. Karlijn vertelt: “Tijdens mijn stage onderzoek ik de klemming van machines met betrekking tot veiligheid. Ik krijg goede begeleiding, heb het naar mijn zin en voel me echt onderdeel van het team.” Daarnaast bieden wij ook meeloopstages waarbij je kennismaakt met het vak en actief meeloopt op een afdeling die aansluit bij jouw opleiding. Rutger, student Bouwkunde niveau 4 vertelt: “Sinds februari loop ik stage bij de afdeling Sales en Projects, waar ik meekijk en -loop met de projectleider. Ik leer veel en krijg de ruimte om zelfstandig te werken en mezelf te ontwikkelen.”

Afstuderen bij Voortman

Bij Voortman kun je als mbo-, hbo- of wo-student verschillende afstudeeropdrachten doen. Heb je zelf een interessant idee waarvan je denkt dat dit bijdraagt aan onze organisatie? Wij horen het graag! Onze afstudeeropdrachten zijn erg verschillend.  Een van de afstudeerders is Mahmoud, die onderzoek doet naar het efficiënter maken van bepaalde processen. Mahmoud, student Bouwkunde: “Via LinkedIn kwam ik in gesprek met Voortman. Ik vind het belangrijk dat mijn onderzoek echt iets bijdraagt aan de organisatie en samen zijn wij tot een passend afstudeeronderzoek gekomen. Ik onderzoek hoe we informatie kunnen koppelen aan een 3D model, wat de opdrachtgever daarvoor nodig heeft en wat het Voortman als onderaannemer oplevert. Hierin word ik vrij gelaten door Voortman, dat werkt erg prettig.”

Bekijk alle stage- en afstudeeropdrachten