De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Maximale score voor klantgerichtheid in MT500
Nieuws - 27 June, 2019

Maximale score voor klantgerichtheid in MT500


Voortman Steel Group is opnieuw opgenomen in de MT500 lijst van 2019. De MT500 is een lijst van 500 bedrijven met de beste reputatie in Nederland. Op basis van klantgerichtheid, productleiderschap, excellente uitvoering en werkgeverschap heeft Voortman Steel Group de 49ste plek behaald. In de sector metaalindustrie staat Voortman Steel Group op de derde plek. Een mooi resultaat waar alle werknemers trots op mogen zijn! Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om met de klant mee te denken en samen te streven naar een optimaal eindresultaat. Mooi dat we dit terugzien in de beoordeling, want voor klantgerichtheid behaalden we de maximale 5-sterren score.

HET ONDERZOEK

Elk jaar doet Management Team (MT) grootschalig onderzoek naar het imago van Nederlandse bedrijven onder managers, beslissers en leidinggevenden. Kenmerkend voor de aanpak van de MT500 is de peer-to-peerbeoordeling: respondenten vellen alleen een oordeel over bedrijven die actief zijn in hun eigen branche. Bekijk de lijst.

SAMEN BOUWEN AAN SUCCES?

Wil jij samen bouwen aan succes bij één van de best gereputeerde bedrijven van Nederland? Kom dan ook werken bij Voortman Steel Group. Samen met 500 collega's werken we met de nieuwste technieken aan de meest complexe projecten in staal en de modernste staalbewerkingsmachines.

Bekijk onze vacatures