De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Project in beeld: Emile Egger
Nieuws - 13 September, 2019

Project in beeld: Emile Egger


EEN BREDERE POSITIE IN DE INTERNATIONALE MAAKINDUNSTRIE

Emile Egger (Zwitserland) is al sinds 1947 een grote speler op het gebied van industriële vloeistofpompen. Ze hebben een speciale techniek ontwikkeld waarmee ze vloeistof inclusief vaste stoffen kunnen wegpompen. Bijna alle onderdelen worden zelf gefabriceerd op diverse Europese locaties, met de volledige assemblage in Zwitserland als laatste stap in het productieproces. Als optimalisatieslag in dit productieproces heeft Emile Egger met onze Voortman V310 boor-snijcombinatie, meerdere machines vervangen. Juist door te kiezen voor een snijtafel met boorfunctionaliteit zijn ze in staat de productiecapaciteit te verdrievoudigen. Dit overtrof zelfs hun eigen verwachtingen! Meerdere processen die voorheen op verschillende machines uitgevoerd werden, komen nu samen op de Voortman machine. Hiermee besparen ze fors op manuele handelingen en machines, wat uiteindelijk financieel aantrekkelijker is.

Hoe de keus voor Voortman tot stand gekomen is? Na een rondleiding door onze fabriek waren ze erg onder de indruk van de robuustheid en kwaliteit van de machines. Samen met de techniek en het prettige contact was dat doorslaggevend voor de aanschaf.

Met deze goede referentie laat Voortman Steel Machinery wederom zien dat ze veel te bieden hebben in deze branche. Er zullen nog veel referenties volgen met de uiteindelijke wens een gevestigde naam te hebben in de internationale maakindustrie.

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE PROJECTEN?

Kom dan ook werken bij Voortman Steel Machinery! Neem voor meer informatie eens contact met ons op of maak direct kennis met Voortman.

Bekijk (alle) vacatures