De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Voortman Steel Group bij beste maakbedrijven van 2019
Nieuws - 06 December, 2019

Voortman Steel Group bij beste maakbedrijven van 2019


De Maakindustrie100 is een overzicht van de best presterende maakbedrijven van Nederland. De lijst wordt jaarlijks voor Management Team (MT) samengesteld door CFI Netherlands. Dit jaar is Voortman Steel Group met een 45e plaats de hoogste nieuwe binnenkomer in de top 100 én de grootste stijger: vergeleken met vorig jaar stegen we maar liefst 62 plaatsen. Een mooi resultaat, waar we blij mee zijn!

BEOORDELING

Voor de totstandkoming van deze lijst heeft CFI Netherlands de 300 grootste MKB-maakindustriebedrijven met een omzet tot 500 miljoen euro beoordeeld op basis van vier criteria, waaronder de omzet en omzetgroei 2014-2018. In de lijst staan zowel maakbedrijven die leveren aan andere bedrijven (B2B) als bedrijven die direct aan consumenten leveren (B2C). Voedselproducerende bedrijven zijn niet in de lijst opgenomen. Bekijk de lijst.

SAMEN BOUWEN AAN SUCCES?

Wil jij samen bouwen aan succes bij één van de best presterende maakbedrijven van Nederland? Kom dan ook werken bij Voortman Steel Group. Samen met 500 collega's werken we met de nieuwste technieken aan de meest complexe projecten in staal en de modernste staalbewerkingsmachines.

Bekijk onze vacatures