De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Project in beeld: Opslagloods in Rotterdamse haven
Nieuws - 26 November, 2020

Project in beeld: Opslagloods in Rotterdamse haven


Voor de nieuwe bulkopslagloods van European Bulk Services (EBS) B.V. verzorgt Voortman Steel Construction de staalconstructie, de dak- en wandbeplating en de staalplaat-betonvloeren. Dit doen we in opdracht van Züblin Civiele Betonbouw.

STAAL-BETONVERBINDING

De loods heeft een capaciteit van ca. 50.000m2 en bestaat uit betonnen opslagbunkers met daarbovenop een stalen dakconstructie. Aan de voorzijde van de opslagbunkers komt een corridor die bestaat uit een staalconstructie met beplating. Uitdagingen bij dit project waren onder meer de toleranties voor de staal-betonverbinding en het volledig wind- en waterdicht maken van de loods.

LEVERINGSOMVANG

Nadat Züblin de betonconstructie van de bulkopslagloods opgeleverd had, zijn wij gestart zijn met onze werkzaamheden. Deze bestaan uit het monteren van de staalconstructies voor de diverse onderdelen, de dak- en wandbeplating en de staalplaat-betonvloeren. Tijdens onze werkzaamheden op de terminal gaan de operationele activiteiten van EBS gewoon door.

OVER EBS

In de Europoort in Rotterdam exploiteert EBS B.V. een terminal voor de op- en overslag van agribulk. Het bedrijf houdt zich bezig met het laden, lossen, op- en overslaan van droge bulkproducten zoals mineralen, agri en biomassa. Jaarlijks behandelt EBS ongeveer 12 miljoen ton producten.

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE PROJECTEN?

Wil jij samen bouwen aan succes bij één van de best presterende maakbedrijven van Nederland? Kom dan ook werken bij Voortman Steel Group. Samen met 500 collega's werken we met de nieuwste technieken aan de meest complexe projecten in staal en de modernste staalbewerkingsmachines.

Bekijk onze vacatures