De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nieuwe vestiging Voortman France opent zijn deuren
Nieuws - 22 January, 2021

Nieuwe vestiging Voortman France opent zijn deuren


Onlangs opende de vestiging van Voortman France in de buurt van Lyon zijn deuren. Om onze Franse klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, is een lokaal team samengesteld. Zij bieden hen het hoge serviceniveau dat ze van Voortman gewend zijn.

SERVICE

Op onze nieuwe locatie gaan we machines verkopen en klanten ondersteunen met onderhoud, service en inbedrijfname. Ook hebben we hier in de toekomst ruimte voor de verkoop van Parts & Consumables. De ontwikkeling en bouw van onze machines vindt nog steeds plaats in Rijssen.

DICHTBIJ DE KLANT

We begonnen in 2013 in Frankrijk met twee technici en een area sales manager. Vanwege de stijgende verkopen werd in 2019 de beslissing genomen om hier een fysieke vestiging te starten en Franse medewerkers in dienst te nemen om de projecten en klanten te managen. Op deze manier zitten we letterlijk dichtbij onze klanten en kunnen we ze in hun eigen taal en in hun eigen omgeving bedienen.

AFTERSALES-SERVICE

Het team bestaat uit twee Sales Managers, lokale technische mensen voor service, onderhoud en installatie, een projectmanager en een aftersales-medewerker. “Met het nieuwe verkoopteam kunnen we ons nog beter profileren in de Franse markt. Maar om ons ook daadwerkelijk te onderscheiden in deze markt is een goede aftersales-service, met mensen die de taal spreken en de cultuur begrijpen, onmisbaar. In deze behoefte kunnen we nu voorzien”, aldus Maxime Dagbert, Sales Manager van Voortman France.

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE PROJECTEN?

Wil jij samen bouwen aan succes bij één van de best presterende maakbedrijven van Nederland? Kom dan ook werken bij Voortman Steel Group. Samen met 500 collega's werken we met de nieuwste technieken aan de meest complexe projecten in staal en de modernste staalbewerkingsmachines.

Bekijk onze vacatures