De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Meer complexe staalprojecten voor Voortman Steel Construction
Nieuws - 08 January, 2021

Meer complexe staalprojecten voor Voortman Steel Construction


Op steeds meer plekken in Nederland verrijzen stalen kolossen van de hand van Voortman Steel Construction. Steeds vaker worden we bij complexe staalbouwprojecten betrokken. Enkele voorbeelden zijn The Joan in Amsterdam, De Zalmhaven in Rotterdam en Central Park in Utrecht.

ONDERSCHEIDEND DOOR ONZE KENNIS EN WERKWIJZE

Dat we steeds vaker bij dit soort projecten betrokken worden, geeft wel aan dat onze werkwijze succesvol is gebleken. We onderscheiden ons bij de uitvoering van deze projecten door onze kennis en werkwijze. Belangrijke factoren hierbij zijn onze eigen constructeurs, een geautomatiseerd productieproces en het feit dat we veel kennis in eigen huis hebben.

IN BOUWTEAM

Wij worden vaak gevraagd voor projecten waarbij gebouwen worden getransformeerd van kantoorruimte tot appartementencomplexen. Dit soort trajecten wordt meestal in bouwteam georganiseerd, een werkwijze waarmee we al veel ervaring hebben opgedaan. Daarnaast zien we dat aannemers steeds meer focussen op het beperken van de risico’s van een project. Manager Sales Engineering Gerben Koers: “Wij zijn een betrouwbare partner gebleken die meedenkt en een aanbieding maakt op basis van de wensen van de klant én de eisen in het project.”

SOEPEL VERLOOP BOUWPROCES

Al in de bouwteamfase denken we mee over de uitvoering van het project. Hierdoor ontstaat een goede band tussen gelijkwaardige partners en dat draagt bij aan een soepel verloop van het bouwproces. Steeds vaker komen klanten daarom voor een volgend project bij ons terug. Een mooi voorbeeld hiervan is de samenwerking met Heembouw. Op bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs bouwen we samen aan twee distributiecentra en een bedrijfspand.

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE PROJECTEN?

Wil jij samen bouwen aan succes bij één van de best presterende maakbedrijven van Nederland? Kom dan ook werken bij Voortman Steel Group. Samen met 500 collega's werken we met de nieuwste technieken aan de meest complexe projecten in staal en de modernste staalbewerkingsmachines.

Bekijk onze vacatures