De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Een machine op maat met het juiste softwarepakket
Nieuws - 26 February, 2021

Een machine op maat met het juiste softwarepakket


Alle machines die Voortman Steel Machinery levert, zijn voorzien van onze VACAM-software. Met deze software zijn de mogelijkheden voor extra opties op de machine bijna oneindig. Daarom houden onze Product en Sales Managers zich momenteel bezig met het bepalen van onze ‘standaard’ software. Wat is de basis van ons softwarepakket en waar beginnen de opties?

GEPERSONALISEERD

Product Manager Harmen Kastenberg vertelt: “Het zit in het DNA van Voortman om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dus leveren we onze machines zo compleet mogelijk. Maar zoals al gezegd, zijn de mogelijkheden op het gebied van software erg uitgebreid. En lang niet alle klanten gebruiken alle opties die de software biedt. We werken daarom aan gepersonaliseerde softwarepakketten, die we volgens de wens van de klant samenstellen. Hier kunnen we dan nog een webapplicatie of een app op een mobiel apparaat aan toevoegen.” De belangrijkste vraag hierbij is steeds: wat heeft onze klant nodig? Zowel wat betreft de hardware als de software van de machine. In plaats van hem een ‘standaard’ machine te verkopen, werken we toe naar het leveren van machines die aan de specifieke wensen en eisen van de klant voldoen. Dit kan door het aanbieden van ‘losse’ softwarepakketten.

INNOVATIES

Tegelijkertijd werken onze software engineers hard aan innovaties waarmee we onze machines en systemen nog verder kunnen verbeteren. Harmen Kastenberg: “De ontwikkelingen op het gebied van software zijn de laatste jaren gigantisch! Onze software engineers bedenken steeds weer nieuwe slimmigheden om productieprocessen nog verder te optimaliseren.” Een mooi voorbeeld van zo’n nieuwe ontwikkeling zijn de beeldschermen die klanten bij de ontlaadzone van de machine kunnen ophangen. Deze schermen informeren de eindgebruiker op een simpele en effectieve manier over de producten die in de ontlaadzone liggen. Met als resultaat operators die hun werk efficiënter kunnen uitvoeren en daarmee ook machines die efficiënter werken.

SAMEN BOUWEN AAN DE MOOISTE PROJECTEN?

Wil jij samen bouwen aan succes bij één van de best presterende maakbedrijven van Nederland? Kom dan ook werken bij Voortman Steel Group. Samen met 500 collega's werken we met de nieuwste technieken aan de meest complexe projecten in staal en de modernste staalbewerkingsmachines.

Bekijk onze vacatures