De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Design & Build biedt klanten meerwaarde
Nieuws - 30 March, 2021

Design & Build biedt klanten meerwaarde


Onze afdeling Design & Build zet zich in voor het leveren van kwalitatief hoogwaardig bedrijfsvastgoed. Hierbij neemt het team de klant mee in het complete traject dat hoort bij het bouwen van een bedrijfspand. We bouwen niet alleen voor, maar vooral samen mét onze opdrachtgever. Lars Bekhuis vertelt: “Tijdens de bouw blijven we steeds in contact met onze opdrachtgever en bieden we als totaalbouwer echt meerwaarde! We besteden veel aandacht aan de voorbereiding om te zorgen dat deze optimaal is. Hierdoor is de bouwtijd op locatie relatief kort en beperken we faalkosten tot een minimum.”

MEERWAARDE DOOR SNELLE COMMUNICATIE

We leveren het gebouw en terrein volledig ingericht op, volgens de wensen en eisen van onze opdrachtgever. Dat begint  met het inleven in zijn proces en het opstellen van een eisen- en wensenlijst. Die lijst vertalen we naar een ontwerp met een bijbehorende kostenraming. Zo geven we onze opdrachtgevers zo snel mogelijk inzicht in kosten, tijd en mogelijkheden.

TECHNISCHE KENNIS DELEN

Tegelijkertijd werken onze software engineers hard aan innovaties waarmee we onze machines en systemen nog verder kunnen verbeteren. Harmen Kastenberg: “De ontwikkelingen op het gebied van software zijn de laatste jaren gigantisch! Onze software engineers bedenken steeds weer nieuwe slimmigheden om productieprocessen nog verder te optimaliseren.” Een mooi voorbeeld van zo’n nieuwe ontwikkeling zijn de beeldschermen die klanten bij de ontlaadzone van de machine kunnen ophangen. Deze schermen informeren de eindgebruiker op een simpele en effectieve manier over de producten die in de ontlaadzone liggen. Met als resultaat operators die hun werk efficiënter kunnen uitvoeren en daarmee ook machines die efficiënter werken.

OP ZOEK NAAR VERSTERKING

In de afgelopen jaren is de afdeling Design & Build flink gegroeid, zowel in medewerkers als in omzet en resultaat. We willen graag verder groeien en zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s. Dus ben je als bouwkundige op zoek naar een baan waarin je jouw technische kennis kunt toepassen, neem dan snel contact met ons op!

Bekijk onze vacatures