De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Panelenbouw draait op volle toeren
Nieuws - 31 May, 2021

Panelenbouw draait op volle toeren


Alweer ruim een jaar geleden zijn we bij Voortman gestart met de afdeling Panelenbouw en inmiddels draait de afdeling op volle toeren. De collega’s van Panelenbouw maken alle schakel- en koppelkasten die nodig zijn voor de bediening van onze eigen CNC-gestuurde machines.

NIEUWE WERKWIJZE

Om zo slim en efficiënt mogelijk te werken, maken ze hierbij gebruik van de nieuwste technieken, zoals CNC-gestuurde machines en E-plan Pro-panel software. Dit programma zet het ontwerp van het paneel om in een 3D-model. Deze nieuwe manier van werken levert belangrijke voordelen op.

CONSTANTE KWALITEIT

Groupleader Assembling Geerd Schippers vertelt: “Elke draad wordt afzonderlijk gecodeerd, compleet afgewerkt en vervolgens gesorteerd aangeleverd in een cassette. Dit alles gebeurt met de Wire-Terminal. Een groot voordeel hiervan is dat we altijd op dezelfde manier werken, waardoor we constante kwaliteit leveren en ook nog tijd besparen.” Een ander onderdeel van de nieuwe manier van werken is het Smart-Wiring proces. Dit houdt in dat onze afdeling Engineering de routing van elke draad al voordefiniëert, waardoor het bedradingsproces een stuk simpeler wordt.

HOGE VERWACHTINGEN

De verwachtingen van panelenbouw volledig in eigen beheer zijn hoog. We zien nu al een afname van de uren door onze efficiëntere werkwijze. Ook de doorlooptijd is een stuk korter. Bovendien wordt de kwaliteit steeds constanter en kunnen we afwijkingen in het proces sneller en efficiënter oplossen.

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Dat Panelenbouw op volle toeren draait, is dus wel duidelijk. Ons assemblageteam is inmiddels gegroeid van drie naar zeven collega’s en we zoeken nog steeds gemotiveerde collega’s die ons team komen versterken. Spreekt jou dit aan? Dan horen we graag van je!

Bekijk onze vacatures