De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. MT500: Voortman Steel Group weer in top 3 metaalindustrie
Nieuws - 01 July, 2021

MT500: Voortman Steel Group weer in top 3 metaalindustrie


Vorige week publiceerde MT/Sprout de jaarlijkse MT500, de lijst met de 500 bedrijven met de beste reputatie. Dit jaar bekleden wij de 43e plaats in deze lijst. Een flinke stijging ten opzichte van vorig jaar, toen we op de 64e plek eindigden. Daarnaast behalen wij in onze sector Metaalindustrie een mooie derde plek. Resultaten die het vermelden zeker waard zijn!

MAXIMALE SCORE

Voor de MT500 vraagt MT/Sprout jaarlijks duizenden zakelijke beslissers welke bedrijven de beste reputatie hebben. De ondervraagden beoordeelden bedrijven op klantgerichtheid, productleiderschap, excellente uitvoering, werkgeverschap en duurzaamheid. In de categorie Excellente uitvoering behaalden we de maximale score. ”En dat terwijl de uitvoering van projecten vorig voorjaar door de coronacrisis ineens zo goed als stil kwam te liggen en veel projecten op afstand geïmplementeerd moesten worden. Deze score geeft aan dat we er dankzij onze flexibiliteit en het nodige improvisatievermogen toch in geslaagd zijn onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Een mooie opsteker voor onze medewerkers die zich hier samen voor hebben ingezet”, vindt Mark Voortman, CEO van Voortman Steel Group.

SAMEN BOUWEN AAN SUCCES?

Wil jij samen met ons verder bouwen aan succes? Kom dan ook werken bij Voortman Steel Group! Samen met 500 collega's werken we met de nieuwste technieken aan de meest innovatieve staalbewerkingsmachines en aan complexe projecten in staal.

Bekijk onze vacatures