De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Een sprong vooruit voor plaatboorsnijmachine V310
Nieuws - 03 December, 2021

Een sprong vooruit voor plaatboorsnijmachine V310


“Maak de V310, onze plaatboorsnijmachine, een stuk compacter.” Dit was één van de eisen waarmee onze Mechanical Engineers zo’n driekwart jaar geleden aan de slag gingen. Inmiddels heeft de machine een flinke optimalisatie ondergaan en is de eerste nieuwe versie geleverd aan een klant in Engeland, die juist vanwege de compactheid voor deze machine koos.

COMPACTER

Om de machine compacter te maken, is er een aantal wijzigingen doorgevoerd. De standaard wisselaar is verplaatst naar de zijkant van de machine, boven de zijwagen. Dankzij het gebruik van een ander type brug is er geen loze ruimte meer in de machine, maar kunnen we de ontstane ruimte volledig benutten voor de boor- en snijunit. Dit alles verbetert de stabiliteit en verkleint de benodigde ruimte van de machine.

NIEUWE FUNCTIES

Verder hebben we een aantal functies aan de machine toegevoegd die hem nog geschikter maken voor bepaalde markten. Eén ervan is de freesfunctie voor het frezen van willekeurige contouren. Door het toevoegen van een extra wisselaar is de machine geschikt voor veel meer gereedschappen. Omdat de machine deze zelf wisselt, kan hij langer onbemand doordraaien.

IETS VOOR JOU?

Lijkt het jou leuk om met ons mee te denken over hoe we onze machines verder kunnen verbeteren? En om de oplossingen die je bedacht hebt daarna zelf in de praktijk te testen? Bekijk dan snel onze vacatures!

Bekijk onze vacatures