De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Voortman Steel Machinery wint DISCA Best Customer Award 2021
Nieuws - 10 December, 2021

Voortman Steel Machinery wint DISCA Best Customer Award 2021


Link Magazine organiseerde dit jaar voor de twintigste keer de Dutch Industrial Suppliers & Customers Awards (DISCA), de verkiezing van de beste industriële leveranciers van Nederland. Als Voortman Steel Machinery zijn we door de jury en het publiek uitgeroepen tot winnaar van de Best Customer Award 2021. Een mooie waardering voor de manier waarop wij met onze toeleveranciers samenwerken!

STRATEGISCHE PARTNERS

De jury voor de Best Customer Award lichtte zijn keuze als volgt toe: “Voortman Steel Machinery zet zijn toeleveranciers in als strategische partners en benadert ze ook zo. Het bedrijf daagt zijn leveranciers uit het beste uit zichzelf proactief naar boven te halen en geeft ze daar ook de ruimte voor. Leveranciers krijgen het vertrouwen: ze krijgen inzicht in de roadmap en zo de gelegenheid om mee te kijken ‘in de keuken’, zodat ze goed op de werkwijze kunnen inspelen.”

OVER DE DISCA AWARDS

Inmiddels zijn de Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards uitgegroeid tot een instituut in industrieel Nederland. Het unieke aan de DISCA-awards is dat bedrijven zich niet zelf kunnen nomineren, maar worden voorgedragen door hun klanten of toeleveranciers. Na twee selectierondes wordt tijdens het DISCA-event per categorie de winnaar gekozen door een klantenjury en het publiek. Er werd zowel live als online meegestemd, waarna we de prijs in ontvangst mochten nemen.

SAMEN BOUWEN AAN SUCCES?

Wil jij samen met ons verder bouwen aan succes? Kom dan ook werken bij Voortman Steel Group! Samen met ruim 500 collega's werken we met de nieuwste technieken aan de meest innovatieve staalbewerkingsmachines en aan complexe projecten in staal.

Bekijk onze vacatures