De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Daniel verhuisde voor Voortman naar Australië
Nieuws - 16 March, 2022

Daniel verhuisde voor Voortman naar Australië


Het klinkt voor sommige mensen als een droom: vanwege je werk verhuizen naar de andere kant van de wereld. Voor onze collega Daniel Bone, Service Engineer uit het Verenigd Koninkrijk, kwam deze droom uit. Hij verhuisde naar Brisbane, Queensland Australië, om hier voor Voortman een nieuwe serviceafdeling op te zetten. Hij vertelt ons over zijn leven in Australië en hoe het is om voor een Nederlands bedrijf aan de andere kant van de wereld te werken.

Een unieke kans

Voordat Daniel naar Australië vertrok, duurde het soms drie weken voordat een Voortman-medewerker bij de klant op locatie in Australië was. Daarnaast was het een behoorlijke investering om steeds weer één van de Nederlandse collega’s te laten afreizen. Daniel vertelt: “Ik ben in september 2018 bij Voortman begonnen als Service Engineer in het Verenigd Koninkrijk. Toen ik de kans kreeg om voor Voortman naar Australië te verhuizen, kon ik die niet laten lopen.” Voortman regelde voor Daniel een mooi appartement en een auto.

Bouwen aan klantrelaties

Voortman heeft een grote klantenkring in Australië en het kost dan ook de nodige reistijd om ze te bezoeken. Daniels reizen worden vanuit Nederland gecoördineerd. Het is een uitdaging om vanuit verschillende tijdzones samen te werken, maar tot nu toe lukt dit goed. Daniel: “Ik investeer in het opbouwen en onderhouden van goede klantrelaties. Het is erg leuk om zo’n relatie te zien groeien. Er was bijvoorbeeld een bedrijf waar we wat problemen hadden, maar dankzij het teamwork en door ze regelmatig te bezoeken, hebben we onze relatie met hen weer kunnen opbouwen. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat we die goede relatie behouden.”

De juiste keuze

Daniel heeft het erg naar zijn zin in Australië. Het was zeker de juiste keuze om dit nieuwe avontuur aan te gaan voor Voortman. Hoe meer tijd hij in Australië doorbrengt, hoe beter hij de mensen leert kennen. “Toen ik hier kwam, kende ik niemand, maar de Australische mensen zijn echt aardig en beleefd. Het gebeurt regelmatig dat ik word uitgenodigd voor familiebarbecues van klanten!”

Wij zoeken collega’s!

Kom jij ons versterken?

Bekijk onze vacatures