De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. REMO-Studenten leren bij Voortman in de praktijk
Nieuws - 02 March, 2018

REMO-Studenten leren bij Voortman in de praktijk


Omdat we als Voortman Steel Group vakmanschap hoog in ons vaandel hebben staan, dragen we graag ons steentje bij aan scholing en opleiding van technisch personeel. Dit is één van de redenen waarom we al jarenlang partner zijn van  pleidingscentrum REMO (Regionale Elektro en Metaal Opleidingen) West-Twente in Rijssen. 

REMO is een vereniging van bedrijven, die jonge schoolverlaters opleidt op BBL niveau 2, 3 of 4 in de sectoren elektrotechniek, installatietechniek, mechatronica of metaal. Bij de opleidingen die REMO aanbiedt, wordt de theorie zoveel mogelijk geïntegreerd in de praktijk. Onder het motto ‘voortdurend leren’ staat het coachen en opleiden van studenten tot goed inzetbare vakmensen centraal. Dat de REMO-opleiding een goede basis is, blijkt wel uit het feit dat een aantal oud-REMO-leerlingen nog steeds bij Voortman werkt. Een leuk detail is nog dat twee docenten van REMO West-Twente, Jan Bregman en Ad van Putten, zelf bij Voortman gewerkt hebben.

LEREN DOOR DOEN

Ook dit schooljaar zijn er weer REMO-leerlingen in de werkplaatsen van Voortman Steel Group te vinden: vijftien om precies te zijn. Zeven bij Steel Construction en acht bij Voortman Steel Machinery. Zij zijn twee dagen bij REMO en drie dagen bij Voortman.