De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Succesvolle EuroBLECH
Nieuws - 07 November, 2018

Succesvolle EuroBLECH


Van 23 tot en met 26 oktober vond de EuroBLECH in Hannover, Duitsland plaats. Voor Voortman Steel Machinery is dit de belangrijkste en grootste beurs van Europa, welke tweejaarlijks terugkeert. Bezoekers vanuit de staalbouw en machinebouw uit alle uithoeken van de wereld komen hier samen om zich te oriënteren in de nieuwste ontwikkelingen. Alleen op onze stand zijn er al meer dan 50 verschillende nationaliteiten geteld, van Rusland tot Australië!

Na een paar intensieve maanden stond er een vernieuwende, frisse en goed doordachte stand met daaromheen heldere communicatie om onze doelgroepen zo gericht mogelijk aan te spreken. Het stand design is uitgedacht aan de hand van het nieuwe overkoepelende thema ‘Accelerating (…) Performance’ dat VSM de komende tijd in verschillende uitingen gaat doorvoeren. In dit thema staat onze resultaatgedreven aanpak centraal waarbij onze klant samen met Voortman zijn prestatie op verschillende vlakken kan verbeteren! Diverse variaties van dit thema worden gecommuniceerd door middel van een variabele op de (…) in het midden. De stand is opgedeeld in twee werelden waar onze twee hoofddoelgroepen, Steel Fabrication en Manufacturing, zich zo concreet mogelijk in herkennen. Aan de linkerzijde van de stand werd de Manufacturing wereld gesymboliseerd door middel van inspirerende video’s, een interactief productportfolio, herkenbare eindproducten, de V310 plaatsnij-boormachine die live werd gedemonstreerd, de nieuwe brochure en natuurlijk het thema ‘Accelerating Manufacturing Performance’. Aan de rechterzijde van de stand werd de Fabrication wereld op eenzelfde wijze gesymboliseerd, maar dan met de gloednieuwe V631 profielboor-freesmachine welke op deze beurs werd gelanceerd met het thema ‘Accelerating Fabrication Performance’. Naast deze tweedeling, zorgde het open karakter van de stand en de gastvrije hospitality ervoor dat bezoekers de stand gemakkelijk betraden. Ook het Virtual Reality (VR) deel droeg hier aan bij. Hier konden bezoekers de VR-bril op zetten, waarna zij zich in een virtuele productiehal waanden met daarin een geautomatiseerde productielijn.

Een groot succes

Deze samenkomst van elementen heeft geleid tot een groot succes. Zo werden uitspraken als ‘Wauw’ en ‘Sehr Schön’ door vele bezoekers en concurrenten benoemd en werd er benadrukt hoe helder onze stand op hen over kwam. Het succes uit zich ook in de cijfers van deze beurs: zo hebben meer dan 300 bedrijven onze stand bezocht, waarvan 100 bedrijven nieuw voor ons zijn. 

Met veel enthousiaste bezoekers, interessante gesprekken én het aantal uitgebrachte offertes kunnen we nu al spreken van een succesvolle beurs!