De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Personeelsuitje 2018
Nieuws - 12 September, 2018

Personeelsuitje 2018


Vrijdag 7 en zaterdag 8 september was het dan zover, het tweedaags uitje van de Voortman personeelsvereniging!

In colonne vertrokken de bussen met 240 personen richting recreatieplas Bussloo waar we werden verwelkomd met een bak koffie en een versnapering. In de verte doemden de helikopters op die ons deze dag zouden trakteren op een adembenemend uitzicht over het gebied rondom Bussloo.

Waar de ene groep de omgeving verkende door middel van een keverrally was de andere groep in de weer met de keuzeactiviteiten dronevliegen, bamboe bouwen of smoothie maken. Aan het eind van de middag werden de groepen weer samengevoegd waarbij er met een heerlijk zonnetje nagepraat kon worden onder het genot van een drankje en een goed belegd broodje hamburger.

We ruilden locatie Bussloo in voor het nabijgelegen spiksplinternieuwe Van der Valk hotel in Apeldoorn. De avond werd ingevuld met een Live cooking buffet waarna de dag werd afgesloten in de hotelbar of nabijgelegen kroegen.

Zaterdag kon Hanzestad Zutphen zich verheugen op de komst van Voortman Steel Group. Zutphen bood ons een open monumentendag en vele festiviteiten. Gidsen toonden ons de bezienswaardigheden die Zutphen rijk is terwijl een drietal schippers ons de schoonheid van de IJssel toonde. ’s Middags was vrij in te vullen waarbij we eropuit trokken om te winkelen of voor een plek in de zon op het terras. Vaste prik tijdens het tweedaags uitje is een smakelijke afsluiting bij de Poppe in Markelo. Een ieder werd hartelijk bedankt voor de aanwezigheid en keerde bij terugkomst in Rijssen huiswaarts.

De organisatie kijkt met veel tevredenheid terug op het uitje! Op de achtergrond zijn we al weer druk bezig met de plannen voor het komende jaar!