De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert

Zonder te solliciteren aan de slag bij Voortman

Solliciteer jij je ook suf, maar lukt het je maar niet om een baan te vinden? Heb je geen technische opleiding, maar wel interesse in techniek? Schrijf je dan in voor Open Hiring bij Voortman Steel Group.

Open Hiring is een concept waarbij je zonder sollicitatiegesprek, CV of ervaring bij ons aan de slag kunt. Jij bepaalt zelf of je de functie zou kunnen uitvoeren. Je wordt daarom niet afgewezen door te weinig ervaring, niet de juiste opleiding of door het sollicitatiegesprek dat niet lekker liep. Het motto is: iedereen die écht wil, is welkom bij Voortman! Er zullen verder geen vragen aan je gesteld worden. Heb je zelf vragen dan mag je die uiteraard stellen. De eerste kandidaat op de inschrijvingslijst krijgt de baan. Daarnaast wordt er een lijst opgesteld met alle inschrijvingen. Indien er weer een plek beschikbaar komt, nemen we contact op met de eerstvolgende op de lijst!

Scroll

VACATURE Productiemedewerker

  • Dagelijks houd jij je samen met je collega’s bezig met het bedraden van elektrakasten.
  • Je volgt de instructies op een tablet om alle draden op de juiste manier aan te sluiten. Wanneer alle draden op de juiste manier zijn aangesloten krijg je een werkende elektrakast.
  • Uiteraard helpen we je hierbij op weg! Je krijgt namelijk een vaste buddy toegewezen. Deze buddy zorgt ervoor dat jij alle kneepjes van het vak leert, zodat je uiteindelijk zelfstandig een elektrakast op kan bouwen.

WIJ BIEDEN

  • Een contract van 24 tot 40 uur.
  • De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, werk je parttime? Dan zijn de werkdagen en tijden in overleg.
  • Werktijden tussen 07:30 - 16:30 uur.
  • 40 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

WIE BEN JIJ?

  • Je wilt graag een baan in een technische omgeving.
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
  • Je vindt het geen probleem om je werk grotendeels staand uit te voeren.

WAT MOET JE DOEN?

Zie jij jezelf wel werken bij Voortman Steel Machinery en heb je interesse in deze functie voor minimaal 24 uur per week? Schrijf je dan in!

Datum: 14 maart 2022
Tijdstip: 15 - 17 uur
Adres: Ozonstraat 6, 7463 PK Rijssen

LET OP: Je kunt je alleen persoonlijk bij ons op locatie inschrijven om kans te maken op de baan. De eerste kandidaat op de inschrijvingslijst krijgt de baan, dus wees op tijd! Indien er weer een plek beschikbaar komt, nemen we contact op met de eerstvolgende op de lijst.

WE ZIJN ONDERNEMEND, BETROKKEN EN HEBBEN EEN PASSIE VOOR VAKMANSCHAP EN TECHNOLOGIE.

ONTDEK ONZE ANDERE VACATURES

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!