De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert

WERKEN BIJ VOORTMAN

PROFESSIONAL BIJ VOORTMAN

Goed gekwalificeerde mensen zijn bepalend voor het succes van ons bedrijf en onze producten. Wij zijn ontzettend blij met die ene lasser die al ruim acht jaar bij ons werkt en daarnaast ook praktijkbegeleider is om jongeren het vak te leren. En vergeet onze projectleider niet die vanuit zijn vakkennis en manier van omgaan met mensen elk project tot een succes kan maken. Of onze engineer die met zijn innovatieve idee de efficiëntie van die veel verkochte machine aanzienlijk wist te verbeteren.

Deze drie mensen zijn stuk voor stuk professionals en gelukkig hebben we er daar veel van rondlopen. Mensen met kennis, ervaring, talent en passie voor hun vak. Daar zijn wij trots op! Van deze professionals hebben we er nooit genoeg. Dus ben jij die ene professional die ons niveau naar een nog hoger level kan tillen? Klik hier en upload je cv en motivatie.

Bekijk alle (professional) vacatures

Scroll

Waarom bij Voortman ?

Het mooie aan Voortman is dat alles hier gebeurt: van ideevorming, ontwerp tot de uiteindelijke productie van een nieuwe machine of product. Alles wat aan de tekentafel is bedacht, wordt ook bij ons op locatie gemaakt. De variëteit in werkzaamheden en functies geeft je als professional veel mogelijkheden. Je kunt een groei doormaken van junior, medior tot senior in jouw vakgebied, maar je kunt ook een stapje naar links of rechts zetten en een andere functie gaan uitoefenen. Met jouw ervaring als professional leer je nieuwe collega’s en starters het vak. Daarnaast zijn er uiteraard ook diverse managementrollen binnen Voortman die worden ingevuld door professionals.

We dagen je uit om je te blijven ontwikkelen.

Ben je professional? Dan betekent dat niet dat je uitgeleerd bent. De wereld verandert. Mensen veranderen. Ontwikkelingen volgen elkaar op. Als bedrijf bewegen we daarin mee. Je krijgt bij Voortman alle vrijheid jezelf te ontwikkelen. Blijf voortdurend bedenken hoe het anders en beter kan. Voor ons bedrijf, maar ook voor jou persoonlijk. Volg trainingen; vakgericht en op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Neem initiatief en kom met ideeën. Laten we elkaar uitdagen. Daarbij laten we gerust de kaders los. Zo blijven we vernieuwen en creëren we elke dag weer kansen. Voor ons bedrijf, maar ook voor jou!

Meer weten? Neem contact op

Wij bieden

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van een ieder van ons.

Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook hechten wij veel waarde aan een goede werk-privé balans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren met jouw kennis en ervaring! Een mooie uitdaging die veel voldoening geeft wanneer we tegen elkaar kunnen zeggen: “Yes, het is ons weer gelukt!”.

Meer weten? Neem contact op

WIJ ZIJN ONDERNEMEND, BETROKKEN, NUCHTER EN HEBBEN EEN PASSIE VOOR TECHNOLOGIE.
DE CULTUUR EN WAARDEN VAN VOORTMAN

Sollicitatieprocedure

Ben jij een professional en heb je een interessante vacature gezien op onze website? Of ben jij die ene professional of vakman in hart en nieren die graag kennis maakt omdat je een bijdrage kunt leveren aan ons bedrijf? Wij nodigen je graag uit je cv en eventuele motivatie via deze website te uploaden. Als je een passende vacature ziet, dan kun je gericht solliciteren. Zie je geen vacature die aansluit bij jouw ervaring, maar denk je dat je wel wat voor ons kunt betekenen? Stuur dan gerust een open sollicitatie, dan kijken wij graag wat de mogelijkheden zijn!

Kennismakingsgesprek
Spreekt je cv of motivatie ons aan, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. We vinden het van belang dat er zowel op professioneel als persoonlijk vlak een match is.  Soms denken we zelfs een betere plek voor je te hebben dan de vacature waar je eigenlijk op hebt gesolliciteerd. Een baan die je op het lijf is geschreven en waar je maximaal kunnen presenteren. Mensenwerk is maatwerk; daar zijn we ons zeker van bewust. Door de juiste mensen op de juiste plek te zetten, komen we samen tot het maximale resultaat. Als we een passende uitdaging voor je hebben gevonden, dan bespreken we graag de arbeidsvoorwaarden met je!

Je eerste werkdag
En dan is het zover: je eerste werkdag bij Voortman is begonnen en je start met de introductiebijeenkomst, samen met alle nieuwe collega’s. Tijdens de introductiebijeenkomst vertellen we je meer over ons bedrijf en praktische zaken die je moet weten. Je krijgt een rondleiding langs de verschillende afdelingen. Daarna wordt je opgevangen door je leidinggevende. Ook koppelen wij je aan een buddy; een ervaren collega die je alles kan vertellen over onze organisatie en waar je altijd terecht kunt met je vragen. Maar ook zul je ervaren dat andere collega’s je graag willen helpen, bij Voortman zijn we behulpzaam en helpen we elkaar graag verder. Alles is nieuw, dus een goede inwerkperiode is belangrijk. Dat weten we als geen ander en daar besteden we dan ook uitgebreid aandacht aan. 

Gerelateerde vacatures

Professional - Voortman Steel Machinery Support Engineer Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Maintenance Engineer Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Constructiewerker Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Grafisch Vormgever Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Field Service Engineer Ontdek
Professional - Voortman Steel Construction Constructeur Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Machine Operator Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Operationeel Inkoper Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Samensteller / Lasser Ontdek
Professional - Voortman Steel Construction Samensteller / Lasser Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Software Architect Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Software Engineer C# (Robotics) Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Logistiek medewerker Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Monteur Assemblage Ontdek
Professional - Voortman Steel Construction Monteur dak- en gevelbekleding Ontdek
Professional - Voortman Steel Construction Voorman lassen avondploeg Ontdek
Professional - Voortman Steel Construction Werkvoorbereider Design & Build Ontdek
Annelon Beltman
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Annelon Beltman
+31 (0)548 539000