De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert

WERKEN BIJ VOORTMAN

STARTER BIJ VOORTMAN

‘Yes’, je hebt je diploma op zak. Je bent klaar voor de arbeidsmarkt. Maar waar start jij jouw carrière? Welk bedrijf zorgt ervoor dat je elke dag weer met plezier naar je werk gaat? Dat je je kunt ontwikkelen in je vak, maar ook op persoonlijk gebied? Of misschien ben je nog wat zoekende: je hebt je studie afgerond in een bepaalde richting, maar wilt toch graag iets anders en Voortman is een bedrijf dat jou aanspreekt.

Wij zijn altijd op zoek naar de beste mensen. We vinden het belangrijk dat je bij ons op je plek bent. We zorgen ervoor dat je voldoende wordt uitgedaagd en een carrière tegemoet gaat die bij jou past. Of je nu MBO’er, HBO’er of WO’er bent; we doen het samen! Samen gaan we voor het beste eindresultaat en dat doen we met veel plezier. Voel je thuis bij Voortman!

Bekijk alle (starters) vacatures

Scroll

Waarom bij Voortman?

De ‘roots’ van Voortman liggen in Rijssen, maar we zijn uitgegroeid tot een internationale speler. Voortman kent veel verschillende disciplines, vaak technisch van aard met bijbehorende functies op verschillende niveaus. Denk aan werkvoorbereiders, lassers en project-engineers. Maar ook hebben we ondersteunende functies als HR-professionals en marketeers nodig om de kwaliteit te kunnen bieden waar we voor staan. De variatie in functies biedt kansen voor jou. Je kunt je blijven ontwikkelen binnen ons bedrijf. Iedereen verdient een plek waar hij of zij zich lekker voelt. Pas dan kun je optimaal presteren!

Deelnemen aan het Voortman Traineeship?

Kom je van het HBO of WO? Dan bieden wij je een traineeship aan. Dat doen we niet voor niets! Jij komt net van je opleiding en ineens ben je aan het werk. Er wordt iets van je verwacht, en niet alleen op professioneel gebied. We vinden het ook erg belangrijk dat je bijvoorbeeld een duidelijk zelfbeeld hebt, goed kunt samenwerken met collega’s en projectmatig kunt werken. Dat is allemaal niet vanzelfsprekend en kunnen we ook niet van je verwachten. Maar we kunnen je hier wel in helpen ontwikkelen.

Het traineeship duurt een jaar en is gericht op de ontwikkeling van je ‘soft skills’. Het biedt je een mooie basis voor je verdere carrière. Maar klaar ben je natuurlijk nooit. We geven jou als collega de kans om te blijven leren en om je te blijven ontwikkelen. Want wij vinden het net zo belangrijk als jij dat je elke dag weer met plezier naar je werk gaat.

Meer weten? Neem contact op

We dagen je uit het beste in jezelf naar boven te halen

Je eigen ontwikkeling is in de eerste plaats een verantwoordelijkheid van jezelf. De één heeft er wat meer behoefte aan dan de ander. Ook hangt de behoefte vaak af van de situatie waarin je je bevindt; misschien zit je op dit moment wel helemaal op je plek en vind je het helemaal niet nodig om te veranderen, maar denk je daar over een jaar heel anders over.

Wil je je graag ontwikkelen, dan helpen wij je daar graag bij! Heb je ideeën en/of ambities; deel ze met je leidinggevende. Zo kunnen we er samen wat mee doen en ervoor zorgen dat jij niet alleen nu maar ook over een paar jaar nog met veel plezier bij Voortman werkt.

Bij Voortman beschikken we over een breed technisch trainingsaanbod. Maar we kijken vooral graag naar jou als persoon; wat heb jij nodig om beter te worden, om je werk met plezier uit te voeren en zo bij te dragen aan de kwaliteit van Voortman? Initiatieven op dit gebied stellen we erg op prijs! Iedereen krijgt bij ons een kans!   

Meer weten? Neem contact op

Wij bieden

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van een ieder van ons.

Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook hechten wij veel waarde aan een goede werk-privé balans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren met jouw kennis en ervaring! Een mooie uitdaging die veel voldoening geeft wanneer we tegen elkaar kunnen zeggen: “Yes, het is ons weer gelukt!”.

Meer weten? Neem contact op

WIJ ZIJN ONDERNEMEND, BETROKKEN, NUCHTER EN HEBBEN EEN PASSIE VOOR TECHNOLOGIE.
De cultuur en waarden van Voortman

Doorgroeien naar professional?

Je blijft niet je hele leven starter. Je wilt graag kennis en ervaring opbouwen in het vak dat je hebt gekozen. Wij faciliteren je daar graag in. We willen namelijk niet alleen nu, maar ook in de toekomst de kwaliteit bieden die onze klanten van ons verwachten. Het liefst tillen we ons kwaliteitsniveau elke dag nog wat hoger. Daarvoor hebben we goede mensen nodig! 

Jij weet het beste wat je nodig hebt om jouw vak goed te kunnen uitoefenen. Deel dit met je leidinggevende, zodat we hier samen mee aan de slag kunnen. Elke collega is een schakel in het proces op weg naar een mooi eindresultaat voor de klant. En elke verbetering is er één. Haal het beste uit jezelf, wij helpen je graag.

Lees meer

Werken bij voortman?

Solliciteren is makkelijk

Vind je droombaan
Solliciteer direct online
Beoordeling sollicitatie
Laat zien wie je bent
Ontmoet onze collega/'s
Contract voorstel
Welkom bij voortman

Gerelateerde vacatures

Professional, Starter - Voortman Steel Machinery Assemblage Monteur Ontdek
Professional, Starter - Voortman Steel Machinery Electrical Engineer Ontdek
Professional, Starter - Voortman Steel Machinery Maintenance Engineer Ontdek
Professional, Starter - Voortman Steel Construction Samensteller / Lasser Ontdek
Professional, Starter - Voortman Steel Machinery Samensteller / Lasser Ontdek
Professional, Starter - Voortman Steel Construction Staalmonteur Ontdek
Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!