De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert

WERKEN BIJ VOORTMAN

STARTER BIJ VOORTMAN

‘Yes’, je hebt je diploma op zak. Je bent klaar voor de arbeidsmarkt. Maar waar start jij jouw carrière? Welk bedrijf zorgt ervoor dat je elke dag weer met plezier naar je werk gaat? Dat je je kunt ontwikkelen in je vak, maar ook op persoonlijk gebied? Of misschien ben je nog wat zoekende: je hebt je studie afgerond in een bepaalde richting, maar wilt toch graag iets anders en Voortman is een bedrijf dat jou aanspreekt.

Wij zijn altijd op zoek naar de beste mensen. We vinden het belangrijk dat je bij ons op je plek bent. We zorgen ervoor dat je voldoende wordt uitgedaagd en een carrière tegemoet gaat die bij jou past. Of je nu MBO’er, HBO’er of WO’er bent; we doen het samen! Samen gaan we voor het beste eindresultaat en dat doen we met veel plezier. Voel je thuis bij Voortman!

Bekijk alle (starters) vacatures

Scroll

Waarom bij Voortman?

De ‘roots’ van Voortman liggen in Rijssen, maar we zijn uitgegroeid tot een internationale speler. Voortman kent veel verschillende disciplines, vaak technisch van aard met bijbehorende functies op verschillende niveaus. Denk aan werkvoorbereiders, lassers en project-engineers. Maar ook hebben we ondersteunende functies als HR-professionals en marketeers nodig om de kwaliteit te kunnen bieden waar we voor staan. De variatie in functies biedt kansen voor jou. Je kunt je blijven ontwikkelen binnen ons bedrijf. Iedereen verdient een plek waar hij of zij zich lekker voelt. Pas dan kun je optimaal presteren!

Deelnemen aan het Voortman Traineeship?

Kom je van het HBO of WO? Dan bieden wij je een traineeship aan. Dat doen we niet voor niets! Jij komt net van je opleiding en ineens ben je aan het werk. Er wordt iets van je verwacht, en niet alleen op professioneel gebied. We vinden het ook erg belangrijk dat je bijvoorbeeld een duidelijk zelfbeeld hebt, goed kunt samenwerken met collega’s en projectmatig kunt werken. Dat is allemaal niet vanzelfsprekend en kunnen we ook niet van je verwachten. Maar we kunnen je hier wel in helpen ontwikkelen.

Het traineeship duurt een jaar en is gericht op de ontwikkeling van je ‘soft skills’. Het biedt je een mooie basis voor je verdere carrière. Maar klaar ben je natuurlijk nooit. We geven jou als collega de kans om te blijven leren en om je te blijven ontwikkelen. Want wij vinden het net zo belangrijk als jij dat je elke dag weer met plezier naar je werk gaat.

Meer weten? Neem contact op

We dagen je uit het beste in jezelf naar boven te halen

Je eigen ontwikkeling is in de eerste plaats een verantwoordelijkheid van jezelf. De één heeft er wat meer behoefte aan dan de ander. Ook hangt de behoefte vaak af van de situatie waarin je je bevindt; misschien zit je op dit moment wel helemaal op je plek en vind je het helemaal niet nodig om te veranderen, maar denk je daar over een jaar heel anders over.

Wil je je graag ontwikkelen, dan helpen wij je daar graag bij! Heb je ideeën en/of ambities; deel ze met je leidinggevende. Zo kunnen we er samen wat mee doen en ervoor zorgen dat jij niet alleen nu maar ook over een paar jaar nog met veel plezier bij Voortman werkt.

Bij Voortman beschikken we over een breed technisch trainingsaanbod. Maar we kijken vooral graag naar jou als persoon; wat heb jij nodig om beter te worden, om je werk met plezier uit te voeren en zo bij te dragen aan de kwaliteit van Voortman? Initiatieven op dit gebied stellen we erg op prijs! Iedereen krijgt bij ons een kans!   

Meer weten? Neem contact op

Wij bieden

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van een ieder van ons.

Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook hechten wij veel waarde aan een goede werk-privé balans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren met jouw kennis en ervaring! Een mooie uitdaging die veel voldoening geeft wanneer we tegen elkaar kunnen zeggen: “Yes, het is ons weer gelukt!”.

Meer weten? Neem contact op

WIJ ZIJN ONDERNEMEND, BETROKKEN, NUCHTER EN HEBBEN EEN PASSIE VOOR TECHNOLOGIE.
De cultuur en waarden van Voortman

Doorgroeien naar professional?

Je blijft niet je hele leven starter. Je wilt graag kennis en ervaring opbouwen in het vak dat je hebt gekozen. Wij faciliteren je daar graag in. We willen namelijk niet alleen nu, maar ook in de toekomst de kwaliteit bieden die onze klanten van ons verwachten. Het liefst tillen we ons kwaliteitsniveau elke dag nog wat hoger. Daarvoor hebben we goede mensen nodig! 

Jij weet het beste wat je nodig hebt om jouw vak goed te kunnen uitoefenen. Deel dit met je leidinggevende, zodat we hier samen mee aan de slag kunnen. Elke collega is een schakel in het proces op weg naar een mooi eindresultaat voor de klant. En elke verbetering is er één. Haal het beste uit jezelf, wij helpen je graag.

Lees meer

Sollicitatieprocedure

Misschien ben je ons al eens tegengekomen op een banenmarkt, ken je Voortman van je stage, via je studievereniging, je buurman die bij ons werkt of ben je op een andere manier al eens met ons in contact gekomen. Of misschien ken je ons nog niet, maar wil je graag nader kennismaken. Wij nodigen je graag uit je cv te sturen, met een brief met toelichting wat je bij ons zou willen doen. Deze kun je uploaden via onze website. Je kunt uiteraard rechtstreeks op een vacature reageren, maar open sollicitaties zijn ook van harte welkom.

Kennismaking
Spreekt je cv of motivatie ons aan, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. We vinden het van belang dat er zowel op professioneel als persoonlijk vlak een match is. Als je solliciteert, dan gaan wij altijd open het gesprek in en kijken we breed naar alle mogelijkheden die er zijn. Zo kan het zijn dat je solliciteert voor een bepaalde vacature, maar dat we samen met jou besluiten dat een andere plek in onze organisatie nog veel beter past! Het vinden van de juiste match, waarbij jouw talenten optimaal benut worden, daar gaan wij voor! Als we allebei enthousiast zijn, dan doen we je graag een passend aanbod!

Je eerste werkdag
En dan is het zover: je eerste werkdag bij Voortman is begonnen en je start met de introductiebijeenkomst, samen met alle nieuwe collega’s. Tijdens de introductiebijeenkomst vertellen we je meer over ons bedrijf en praktische zaken die je moet weten. Je krijgt een rondleiding langs de verschillende afdelingen. Daarna wordt je opgevangen door je leidinggevende. Ook koppelen wij je aan een buddy; een ervaren collega die je alles kan vertellen over onze organisatie en waar je altijd terecht kunt met je vragen. Maar ook zul je ervaren dat andere collega’s je graag willen helpen, bij Voortman zijn we behulpzaam en helpen we elkaar graag verder. Alles is nieuw, dus een goede inwerkperiode is belangrijk. Dat weten we als geen ander en daar besteden we dan ook uitgebreid aandacht aan. 

Gerelateerde vacatures

Professional - Voortman Steel Construction Monteur dak- en gevelbekleding Ontdek
Professional - Voortman Steel Machinery Samensteller / Lasser Ontdek
Professional - Voortman Steel Construction Samensteller / Lasser Ontdek
Annelon Beltman
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met mij op!

Annelon Beltman
+31 (0)548 539000