De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Terug naar vacature

Bijbaan Business Development

Scroll

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL MACHINERY?

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren? Wat ga je doen? Waar werk je aan? Wij vragen Wij bieden Wie zijn je collega`s?

WELKOM IN ONS TEAM

Van relatief kleine machine installaties tot complexe machinelijnen, bij Voortman Steel Machinery vinden wij dat iedere behoefte, wens of vraag van de klant ertoe doet. Door het verder opzetten en ontwikkelen van doordachte digitale campagnes, marketing automation en communicatie willen wij aangehaakt blijven bij de complete customer journey van onze (potentiële) klanten, waar ter wereld zij zich ook bevinden. Hiervoor is het van belang dat wij potentiële klanten in kaart brengen en vastleggen in onze systemen. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste student.

In deze bijbaan ga jij potentiële klanten in verschillende landen in kaart brengen. Dit doe je door diverse bronnen te raadplegen. Uiteraard gebruik je Google, maar daarnaast onderzoek je ook welke bronnen je nog meer zou kunnen raadplegen. Bij het in kaart brengen van onze klanten segmenteer jij deze in verschillende doelgroepen. Je maakt de gegevens compleet en verwerkt de account data in onze systemen. Op basis van jouw data kunnen onze marketeers de doelgroep verder targetten en kunnen we onze verkoopcijfers verhogen.

Deze bijbaan kun je deels op kantoor en deels thuis uitvoeren. Je bent daardoor flexibel in dagen en tijden waarop je kunt werken. Ben jij student, heb je interesse in marketing of techniek en ben je op zoek naar een bijbaan waarin je relevante ervaring op kan doen? Neem dan contact met ons op.

WAT GA JE DOEN?

  • In kaart brengen van bedrijven binnen onze doelgroepen in verschillende landen
  • Segmenteren van potentiële klanten in verschillende doelgroepen
  • Invoeren, verwerken en controleren van klant data

Waar je aan werkt

13 January, 2022

Voortman Steel Group in top tien beste maakbedrijven 2021

Lees meer
10 December, 2021

Voortman Steel Machinery wint DISCA Best Customer Award 2021

Lees meer

WIJ VRAGEN

  • Je volgt een mbo opleiding, bijvoorbeeld Commerciële Economie, (Technische) bedrijfskunde, Marketing, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar. Dit mag ook verdeeld over meerdere dagen
  • Je kunt goed overweg met Excel
  • Je kunt goed zelfstandig werken

Werken bij voortman?

Solliciteren is makkelijk

Vind je droombaan
Solliciteer direct online
Beoordeling sollicitatie
Laat zien wie je bent
Ontmoet onze collega/'s
Contract voorstel
Welkom bij voortman

WIJ BIEDEN

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van eenieder van ons. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook hechten wij veel waarde aan een goede werk-privé balans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren met jouw kennis en ervaring!


Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Collega`s aan het woord

Floor Kompier & Matthew Milner

Studeer je bouwkunde, werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, elektrotechniek of informatica? Of studeer je iets heel anders, maar denk je een mooie bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf? Bij Voortman komen we graag in contact met jonge mensen zoals jij: talent voor de toekomst.

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!