De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Terug naar vacature

Stage: HR meewerkstage

Scroll

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL MACHINERY?

Voortman Steel Machinery is samen met Voortman Steel Construction onderdeel van de Voortman Steel Group en is één van de grootste spelers in de internationale markt. Met internationale dochterondernemingen is het bedrijf wereldwijd een erkende en toonaangevende leverancier voor de staalbouw en maakindustrie. Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaat verwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld! 

Solliciteren? Wat ga je doen? Waar werk je aan? Wij vragen Wij bieden

WELKOM IN ONS TEAM

Binnen ons HR-team werken we met meerdere disciplines samen, wat we gemeen hebben is een hart voor de organisatie én de mensen die er werken. En dat voel je. Wij spannen ons dagelijks in voor 600 collega’s. Bijvoorbeeld door advies te geven over opleiding en ontwikkeling, maar ook door voortdurend de wet- en regelgeving in de gaten te houden. Niet alleen onze huidige collega’s zijn voor ons belangrijk, ook onze toekomstige. We werken samen met diverse scholen om studenten te enthousiasmeren voor de techniek en ons bedrijf. We zijn iedere dag op zoek naar de beste aanvullingen voor onze teams. Bovendien zorgen we ervoor dat je als nieuwe collega goed wordt ontvangen. Een uitgebreide rondleiding en introductiepakket mogen daarbij niet ontbreken.

Als stagiaire krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw stage in te richten en uit te voeren zoals jij dit prettig vindt.

WAT GA JE DOEN?

Als HR-stagiair verwerk je gegevens in de personeelsadministratie, zoals het opstellen van brieven, doorvoeren van mutaties en het archiveren van documenten. Jij zorgt ervoor dat de personeelsdossiers up-to-date zijn. Ook ondersteun je de HR Adviseurs bij personele vraagstukken en de ontwikkeling en implementatie van HR-instrumenten. Daarnaast ondersteun je bij diverse Recruitment activiteiten en help je mee met het organiseren van events. Kortom, je levert een bijdrage aan diverse HR-werkzaamheden en projecten. We bieden je geen voorgeschreven stage-activiteiten pakket, maar kijken samen met jou hoe we het beste uit jouw stageperiode kunnen halen!

Lijkt het je leuk om een kijkje in de keuken te nemen bij de HR-afdeling van een internationale organisatie? Wij bieden je de kans voor een afwisselende meewerkstage, waarbij je kennis maakt en ervaring op doet met alle facetten van HR. Als stagiair werk je zelfstandig en proactief mee.

Waar je aan werkt

30 March, 2022

Complexe klussen voor echte techneuten bij Voortman Steel Machinery

Lees meer
13 January, 2022

Voortman Steel Group in top tien beste maakbedrijven 2021

Lees meer

WIJ VRAGEN

  • Hbo Human Resource Management

Werken bij voortman?

Solliciteren is makkelijk

Vind je droombaan
Solliciteer direct online
Beoordeling sollicitatie
Laat zien wie je bent
Ontmoet onze collega/'s
Contract voorstel
Welkom bij voortman

WIJ BIEDEN

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiairs en afstudeerders. Tijdens je stage krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen.

  • Een stagevergoeding van €400,- bruto per maand.
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Ook als stagiaire maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame stageperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!