De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Terug naar vacature

Afstuderen: Ontwikkelen oplossing veilig werken met smart devices

Scroll

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL MACHINERY?

Voortman Steel Machinery is samen met Voortman Steel Construction onderdeel van de Voortman Steel Group en is één van de grootste spelers in de internationale markt. Met internationale dochterondernemingen is het bedrijf wereldwijd een erkende en toonaangevende leverancier voor de staalbouw en maakindustrie. Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaat verwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld! 

Solliciteren? Wat ga je doen? Waar werk je aan? Wij vragen Wij bieden

WELKOM IN ONS TEAM

We werken in multidisciplinaire projectteams en trekken daarbij nauw met elkaar op. We geven elkaar feedback en leren van elkaar. Door de flexibele inrichting kunnen we onderling snel schakelen en de koppen bij elkaar steken als dat nodig is. We zijn een dynamisch team met een hoog ambitieniveau. Elke uitdaging grijpen we dan ook met beide handen aan en samen vinden we altijd een oplossing. We werken hard en zijn trots op wat we doen, maar we vergeten niet om ook plezier te maken.

Als afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

WAT GA JE DOEN?

Smart devices, zoals tablets, smartphones en wearables hebben hun weg gevonden naar industrie. Waar nu nog drukknoppen en schermen op vast opgestelde plekken de standaard is, zien wij de wens om meer mobile devices te gebruiken om interactie te kunnen hebben met de machine.

Industriële automatisering is met normen omgeven. Deze normen brengen ons dat wij een veilige oplossing moeten ontwerpen. Deze normen zijn ook van toepassing wanneer mobile devices worden gebruikt in combinatie met de machine. Nu lopen normen altijd achter op de nieuwste innovaties in de techniek, maar willen we wel graag nieuwe innovaties omarmen.

Wij willen ontwikkelen aan het toepassen van smart devices in combinatie met onze machine. Deze smart devices moeten de machine kunnen bedienen. Wanneer een machine bediend moet worden, dan zitten daar strikte eisen aan. Wij denken aan een oplossing waarbij we gebruik maken van een standaard smart device in combinatie met een nieuw te ontwikkelen apparaat welke zorgt voor normconforme veiligheidsimplementatie.

De opdracht omvat het opzetten van specificaties en het ontwerpen van dit apparaat zodat we een norm conforme oplossing kunnen bieden en hiermee de markt op kunnen gaan.

Waar je aan werkt

13 January, 2022

Voortman Steel Group in top tien beste maakbedrijven 2021

Lees meer
10 December, 2021

Voortman Steel Machinery wint DISCA Best Customer Award 2021

Lees meer
03 December, 2021

Een sprong vooruit voor plaatboorsnijmachine V310

Lees meer
08 February, 2022

Assemblage: van losse modules naar een goed werkende machine

Lees meer

WIJ VRAGEN

  • Hbo/Wo Elektrotechniek of Industriële automatisering

Werken bij voortman?

Solliciteren is makkelijk

Vind je droombaan
Solliciteer direct online
Beoordeling sollicitatie
Laat zien wie je bent
Ontmoet onze collega/'s
Contract voorstel
Welkom bij voortman

WIJ BIEDEN

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een afstudeervergoeding van €450,- bruto per maand.
  • Een reiskostenvergoeding vanaf 15 km en max. 30 km enkele reis. 
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Als afstudeerder maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!