De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Terug naar vacature

Afstuderen: Proces projectgestuurd werken

Scroll

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION?

Uitdagingen: daar houden we van. Ingewikkelde constructies of bouwen op een lastige plek: waar andere bedrijven liever ‘nee’ zeggen, stijgt bij ons het enthousiasme en beginnen onze hersenen op volle kracht te draaien. Met onze nuchtere insteek en ons motto ‘niets is onmogelijk’ gaan wij op zoek naar een oplossing. En als het dan uiteindelijk lukt, zijn wij misschien wel net zo blij als de klant. Van de lastigste projecten een succes maken; dat is in de loop der jaren een specialisme van ons geworden.

Solliciteren? Wat ga je doen? Waar werk je aan? Wij vragen Wij bieden

WELKOM IN ONS TEAM

We zijn een projectgestuurde organisatie. De Project Manager stelt in overleg met de afdelingshoofden een projectteam samen. Een team dat ervoor geknipt is de opgave die er ligt tot een mooi einde te brengen. Een team dat elkaar aanvult, qua kennis en competenties. Onze medewerkers zijn gewend om verder te kijken dan alleen hun eigen straatje. In voetbaltermen: de spits moet ook meeverdedigen.

We steunen elkaar als projectteam, maar spreken elkaar ook aan op zaken die beter kunnen. Dit doen we op een positieve manier. Een foutje maken is niet erg. Als het vervolgens maar met elkaar wordt opgelost en het niet ten koste gaat van het eindresultaat. Een optimaal resultaat voor de klant én voor Voortman; voor minder doen we het niet. En is dan dat ene uitdagende project waar iedereen zich voor de volle 100 procent heeft ingezet succesvol afgerond? Dan vieren we dat samen. Want ook daarvoor is ruimte bij Voortman.

Als afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

WAT GA JE DOEN?

Binnen de organisatie van Voortman Steel Construction worden alle projecten op een projectmatige manier aangevlogen. Voor elk project wordt een projectteam samengesteld. Vanuit de verschillende afdelingen wordt een medewerker toegewezen als projectlid van het team, met het doel dat voor alle onderdelen de benodigde expertise aanwezig is. Het projectteam wordt gemanaged door de projectmanager.

De uitwerking van een project gebeurt op de verschillende afdelingen. Naast de ingezette projectteamleden kan er vanuit de afdelingen ook nog extra capaciteit gevraagd worden. In de dynamiek wat een project in zich heeft, is dit nog wel eens uitdaging om de extra capaciteit (tijdig) beschikbaar te hebben. Je gaat met de volgende punten aan de slag:

 • Het huidige proces in kaart brengen van het projectgestuurd werken;
 • Het gewenste proces in kaart brengen;
 • Een stakeholderanalyse (externe/interne stakeholders) opstellen
 • Een SWOT-analyse opstellen van de verschillende disciplines (afdelingen) die binnen het project een rol hebben
 • Een advies-/verbeterplan opstellen voor de organisatie.

Waar je aan werkt

13 January, 2022

Voortman Steel Group in top tien beste maakbedrijven 2021

Lees meer

WIJ VRAGEN

 • Hbo Technische Bedrijfskunde of Commercieel Technische Bedrijfskunde (BK5).

Werken bij voortman?

Solliciteren is makkelijk

Vind je droombaan
Solliciteer direct online
Beoordeling sollicitatie
Laat zien wie je bent
Ontmoet onze collega/'s
Contract voorstel
Welkom bij voortman

WIJ BIEDEN

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

 • Een afstudeervergoeding van €450,- bruto per maand.
 • Een reiskostenvergoeding vanaf 15 km en max. 30 km enkele reis. 
 • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
 • Als afstudeerder maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
 • Een erg leerzame afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
 • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!