De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Terug naar vacature

Afstuderen: Machine Learning preventief onderhoud

Scroll

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL MACHINERY?

Voortman Steel Machinery is samen met Voortman Steel Construction onderdeel van de Voortman Steel Group en is één van de grootste spelers in de internationale markt. Met internationale dochterondernemingen is het bedrijf wereldwijd een erkende en toonaangevende leverancier voor de staalbouw en maakindustrie. Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaat verwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld! 

Solliciteren? Wat ga je doen? Waar werk je aan? Wij vragen Wij bieden Wie zijn je collega`s?

WELKOM IN ONS TEAM

Als stagiair of afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

WAT GA JE DOEN?

Voortman zet de volgende stap naar de toekomst door onze klanten tal van clouddiensten aan te bieden. We beginnen met inzicht in machine statussen, productie statussen en gerealiseerde productietijden. Maar naast deze producten onderzoeken we de mogelijkheden van deze cloudomgeving (en de data daarin) ter ondersteuning van onze serviceafdeling. Als organisatie zijn we trots op onze capaciteiten om onze klanten te ondersteunen gedurende de levensduur van de machines die we leveren. Als organisatie staan wij wereldwijd bekend om onze kwaliteit van onze machines maar ook op het gebied van after-sales services en we zijn van plan de koploper in onze branche te blijven. We verwachten dat machine learning een hulpmiddel zal zijn dat in de toekomst het verschil zal maken. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van machine learning willen we de samenwerking met onze klanten nog verder verbeteren door hen waarde te bieden in de vorm van advies of nieuwe diensten. Deze opdracht is de eerste concrete stap die we willen zetten om de juiste algoritmen voor machine learning te gebruiken terwijl we dit nieuwe terrein verkennen.

Bij Voortman ontwikkelen we een breed scala aan machines die als ‘stand-alone’ of als productielijn aan onze klanten worden geleverd. Eenmaal in het veld kunnen gebruikers van deze machines fouten of storingen tegenkomen. Op dit moment beginnen we de fouten die onze klanten tegenkomen naar de cloud te sturen en analyseren we deze gegevens om te bepalen hoe vaak verschillende soorten fouten voorkomen. Om deze fouten te kunnen voorkomen, willen we bovendien inzicht krijgen in welke factoren het optreden van deze fouten beïnvloeden. De fouten moeten daarom worden gecombineerd met andere soorten gegevens, zodat we conclusies kunnen trekken over de manier waarop deze factoren fouten en storingen beïnvloeden.

Waar je aan werkt

08 February, 2022

Assemblage: van losse modules naar een goed werkende machine

Lees meer
13 January, 2022

Voortman Steel Group in top tien beste maakbedrijven 2021

Lees meer
03 December, 2021

Een sprong vooruit voor plaatboorsnijmachine V310

Lees meer
10 December, 2021

Voortman Steel Machinery wint DISCA Best Customer Award 2021

Lees meer

WIJ VRAGEN

  • Hbo of Wo Business & IT / data engineering, Software Engineering, artificial intelligence

Werken bij voortman?

Solliciteren is makkelijk

Vind je droombaan
Solliciteer direct online
Beoordeling sollicitatie
Laat zien wie je bent
Ontmoet onze collega/'s
Contract voorstel
Welkom bij voortman

WIJ BIEDEN

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken! Daarnaast krijg je:

  • Een afstudeervergoeding van €450,- bruto per maand.
  • Een reiskostenvergoeding vanaf 15 km en max. 30 km enkele reis. 
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Of je nu afstudeerder of stagiair bent; je maakt volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame stage- of afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Collega`s aan het woord

Floor Kompier & Matthew Milner

Studeer je bouwkunde, werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, elektrotechniek of informatica? Of studeer je iets heel anders, maar denk je een mooie bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf? Bij Voortman komen we graag in contact met jonge mensen zoals jij: talent voor de toekomst.

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!