De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Terug naar vacature

Afstuderen: Logistieke optimalisatie

Scroll

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL MACHINERY?

Voortman Steel Machinery is samen met Voortman Steel Construction onderdeel van de Voortman Steel Group en is één van de grootste spelers in de internationale markt. Met internationale dochterondernemingen is het bedrijf wereldwijd een erkende en toonaangevende leverancier voor de staalbouw en maakindustrie. Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaat verwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld! 

Solliciteren? Wat ga je doen? Waar werk je aan? Wij vragen Wij bieden

WELKOM IN ONS TEAM

Het bewerken van metaal, dat is waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Onze medewerkers steken graag hun handen uit de mouwen, echte vakmannen met passie voor hun werk. Je krijgt bij ons veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. We weten van aanpakken, maar we vinden het ook belangrijk dat we plezier hebben met elkaar.

Als afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

WAT GA JE DOEN?

Onze afdeling Handling produceert transportsystemen die het staalmateriaal van en naar de machines vervoeren. De rollenbanen en dwarstransporten zorgen ervoor dat het materiaal op het juiste moment bij een machine wordt aangeleverd voor bewerking en daarna weer op de juiste plek wordt afgeleverd. Wij zorgen ervoor dat de systemen gelast en gecoat worden, daarna assembleren wij de systemen zowel mechanisch als elektrisch. Als de transportsystemen klaar zijn gaan ze samen met de machines op transport naar de klant.

De systemen worden vanaf onze locatie verzonden over de hele wereld. Binnen dit logistieke proces moet meer inzicht verkregen worden in doorloop en data die als input gebruikt wordt. Daarnaast zijn in het laden van de containers en / of trailers procesmatig veel optimalisaties te behalen.

Als afstudeerder breng je het hele traject vanaf oplevering van productie tot verzegeling van de container of trailer in kaart. Als eindproduct lever je een verbetervoorstel op.

Waar je aan werkt

30 March, 2022

Complexe klussen voor echte techneuten bij Voortman Steel Machinery

Lees meer
16 March, 2022

Daniel verhuisde voor Voortman naar Australië

Lees meer
08 February, 2022

Assemblage: van losse modules naar een goed werkende machine

Lees meer
13 January, 2022

Voortman Steel Group in top tien beste maakbedrijven 2021

Lees meer

WIJ VRAGEN

  • Hbo Logistiek of Hbo Technische Bedrijfskunde

Werken bij voortman?

Solliciteren is makkelijk

Vind je droombaan
Solliciteer direct online
Beoordeling sollicitatie
Laat zien wie je bent
Ontmoet onze collega/'s
Contract voorstel
Welkom bij voortman

WIJ BIEDEN

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een afstudeervergoeding van €450,- bruto per maand.
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Als afstudeerder maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!