De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Terug naar vacature

Afstuderen: Visuele weergaves van “Customer Requirements”

Scroll

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL MACHINERY?

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren? Wat ga je doen? Waar werk je aan? Wij vragen Wij bieden Wie zijn je collega`s?

WELKOM IN ONS TEAM

Van niets, iets bouwen. Onze Field Service Engineers zijn vakmannen in hart en nieren. Ze kennen onze machines en de bijbehorende onderdelen door en door. Zij zijn het gezicht van Voortman.

Als afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

WAT GA JE DOEN?

Bij Voortman Steel Machinery ontwikkelen, bouwen en testen we innovatieve machines en productielijnen voor de staalverwerkende industrie. Dit gebeurt allemaal op ons hoofdkantoor in Rijssen en vanuit ons hoofdkantoor worden de machines wereldwijd verzonden naar onze klanten. Tijdens en alvorens de Installatie en Commissioning kunnen bepaalde werkzaamheden uitgevoerd worden door de klant. Hoe de klant deze werkzaamheden uit moet voeren zijn verwerkt in handleidingen. Het probleem is echter dat voor ons gevoel deze handleidingen niet goed genoeg doorgenomen worden om aan de kwaliteit te voldoen die wij eisen. Om deze reden willen we het verstrekken van informatie naar de klant op een duidelijkere manier opzetten.

De manier die we willen uitwerken is het verstrekken van een informatie pakket met gebruik van animaties waarin we onder andere de volgende onderwerpen duidelijk overbrengen:

  • “Birds Eye view” van het totale installatieproces (klant specifiek)
  • “Inzoomen” op klant taken (generiek/soms klant specifiek)

Hierbij breng je in kaart welke aspecten er meegenomen moeten worden in een animatie ter ondersteuning van dit installatieproces. Daarnaast onderzoek je de mogelijkheden voor het maken van de animaties gebaseerd op de bestaande data en welke softwareprogramma’s hiervoor nodig zijn. Vervolgens onderzoek je of het mogelijk is om hier een platform/standaard voor te ontwikkelen. Uiteindelijk lever je een adviesrapport op over hoe wij dit het beste kunnen implementeren.

Waar je aan werkt

30 March, 2022

Complexe klussen voor echte techneuten bij Voortman Steel Machinery

Lees meer
16 March, 2022

Daniel verhuisde voor Voortman naar Australië

Lees meer
03 March, 2022

Solliciteren? Als eerste binnenlopen is bij Voortman in Rijssen genoeg

Lees meer
13 January, 2022

Voortman Steel Group in top tien beste maakbedrijven 2021

Lees meer

WIJ VRAGEN

  • Hbo Werktuigbouwkunde of Mechatronica

Werken bij voortman?

Solliciteren is makkelijk

Vind je droombaan
Solliciteer direct online
Beoordeling sollicitatie
Laat zien wie je bent
Ontmoet onze collega/'s
Contract voorstel
Welkom bij voortman

WIJ BIEDEN

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een afstudeervergoeding van €450,- bruto per maand.
  • Een reiskostenvergoeding vanaf 15 km en max. 30 km enkele reis. 
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Als afstudeerder maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Collega`s aan het woord

Floor Kompier & Matthew Milner

Studeer je bouwkunde, werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, elektrotechniek of informatica? Of studeer je iets heel anders, maar denk je een mooie bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf? Bij Voortman komen we graag in contact met jonge mensen zoals jij: talent voor de toekomst.

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!