De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Terug naar vacature

Afstuderen: Analyse van de potentie voor de verkoop van verbruiksartikelen bij bestaande klanten

Scroll

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL MACHINERY?

Voortman Steel Machinery is samen met Voortman Steel Construction onderdeel van de Voortman Steel Group en is één van de grootste spelers in de internationale markt. Met internationale dochterondernemingen is het bedrijf wereldwijd een erkende en toonaangevende leverancier voor de staalbouw en maakindustrie. Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaat verwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld! 

Solliciteren? Wat ga je doen? Waar werk je aan? Wij vragen Wij bieden Wie zijn je collega`s?

WELKOM IN ONS TEAM

Voortman is iedere dag bezig om onze klanten de beste oplossingen aan te bieden. Omdat we al jarenlang internationaal actief zijn en veel (nieuwe) klanten van onze propositie hebben weten te overtuigen is er een omvangrijke installed base opgebouwd. Om deze machines optimaal te laten functioneren is het nodig om slijtagegevoelige componenten met vaste regelmaat te vervangen. De benodigde onderdelen, gereedschappen en slijtdelen worden door Voortman verkocht. Deels vanuit onze eigen productie en deels vanuit een dealerrol van andere leveranciers.

Als afstudeerstagiair krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

WAT GA JE DOEN?

Om de omzetpotentie aan verbruiksartikelen per klant kunnen inschatten is inzicht in de variabelen nodig die hierin bepalend zijn. Welke dit zijn is aan jou om uit te zoeken, maar je kan hierbij denken aan het type machine, de industrie waarin de klant actief is of het aantal shifts de klant per dag maakt. Nadat al de variabelen zijn bepaald en een unieke waarde zijn toegekend kan de totale klantpotentie worden berekend.

Vind je het leuk om inzicht te bieden in commerciële kansen en hierbij de strategische en analytische vaardigheden in te zetten? Dan is dit een opdracht voor jou. Graag kijken we samen met jou naar hoe we deze opdracht verder kunnen vormgeven.

Waar je aan werkt

30 March, 2022

Complexe klussen voor echte techneuten bij Voortman Steel Machinery

Lees meer
16 March, 2022

Daniel verhuisde voor Voortman naar Australië

Lees meer
13 January, 2022

Voortman Steel Group in top tien beste maakbedrijven 2021

Lees meer
23 March, 2021

Kom ook stage lopen bij Voortman!

Lees meer

WIJ VRAGEN

  • HBO of WO (Technische) Bedrijfskunde of Commercieel Technische Bedrijfskunde (BK5).

Werken bij voortman?

Solliciteren is makkelijk

Vind je droombaan
Solliciteer direct online
Beoordeling sollicitatie
Laat zien wie je bent
Ontmoet onze collega/'s
Contract voorstel
Welkom bij voortman

WIJ BIEDEN

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een afstudeervergoeding van €450,- bruto per maand.
  • Een reiskostenvergoeding vanaf 15 km en max. 30 km enkele reis. 
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Als afstudeerder maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Collega`s aan het woord

Floor Kompier & Matthew Milner

Studeer je bouwkunde, werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, elektrotechniek of informatica? Of studeer je iets heel anders, maar denk je een mooie bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf? Bij Voortman komen we graag in contact met jonge mensen zoals jij: talent voor de toekomst.

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!