De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Terug naar vacature

Afstuderen: Commerciële Treshold/ verkoop per machine

Scroll

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL MACHINERY?

Voortman Steel Machinery is samen met Voortman Steel Construction onderdeel van de Voortman Steel Group en is één van de grootste spelers in de internationale markt. Met internationale dochterondernemingen is het bedrijf wereldwijd een erkende en toonaangevende leverancier voor de staalbouw en maakindustrie. Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaat verwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld! 

Solliciteren? Wat ga je doen? Waar werk je aan? Wij vragen Wij bieden

WELKOM IN ONS TEAM

We zijn allemaal techneuten met commercieel inzicht en hebben een passie voor ons eigen vak. We kennen elkaars kracht en weten elkaar dan ook snel te vinden als dat nodig is. Wij zijn namelijk pas tevreden als de machine bij de klant weer draait!

Als afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

WAT GA JE DOEN?

Onze machines worden wereldwijd intensief door onze klanten gebruikt, daarom zijn ze wel eens toe aan nieuwe onderdelen of gereedschappen. Sommige delen van een machine zijn slijtagegevoelig en moeten met vaste regelmaat worden vervangen. Deze onderdelen, gereedschappen en slijtdelen worden door Voortman verkocht. Deels vanuit eigen productie en deels vanuit een dealerrol van andere leveranciers. Bij de laatste is er een grotere concurrentie dan bij de eerste.

Om in te kunnen schatten welke omzet potentie een klant heeft, bepalen we per klant een threshold value. Dit is een gemiddeld omzet dat één bepaalde machine verbruikt aan slijtdelen per jaar. Heeft een klant meerdere machines, dan is de optelling van alle machines samen de threshold value. Voor meerdere commerciële doeleinden is dit belangrijk om te weten.

Voor één Voortman machine hebben we inzichtelijk gemaakt wat de threshold value gemiddeld moet zijn. We willen voor onze andere Voortman machines deze waarde ook accuraat bepalen. Je onderzoekt verkoop data van bestaande klanten om te achterhalen wat er gemiddeld voor threshold value aan verschillende machines gehangen kan worden. Hierin zijn meerdere factoren belangrijk zoals branche, gebruik, productieuren etc. 

Vind je het leuk om commerciële kansen te zien en te benutten en je analytische vermogen te gebruiken. Dan is dit een opdracht voor jou. Graag kijken wij samen naar hoe we deze opdracht verder vorm kunnen geven. 

Waar je aan werkt

30 March, 2022

Complexe klussen voor echte techneuten bij Voortman Steel Machinery

Lees meer
16 March, 2022

Daniel verhuisde voor Voortman naar Australië

Lees meer
08 February, 2022

Assemblage: van losse modules naar een goed werkende machine

Lees meer
13 January, 2022

Voortman Steel Group in top tien beste maakbedrijven 2021

Lees meer

WIJ VRAGEN

  • Hbo Technische Bedrijfskunde, HBO Commerciële economie of andere technische of commerciële opleidingen. 

Werken bij voortman?

Solliciteren is makkelijk

Vind je droombaan
Solliciteer direct online
Beoordeling sollicitatie
Laat zien wie je bent
Ontmoet onze collega/'s
Contract voorstel
Welkom bij voortman

WIJ BIEDEN

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een afstudeervergoeding van €450,- bruto per maand.
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Als afstudeerder maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!