De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Terug naar vacature

Afstuderen: Machine specifieke startpakketten

Scroll

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL MACHINERY?

Voortman Steel Machinery is samen met Voortman Steel Construction onderdeel van de Voortman Steel Group en is één van de grootste spelers in de internationale markt. Met internationale dochterondernemingen is het bedrijf wereldwijd een erkende en toonaangevende leverancier voor de staalbouw en maakindustrie. Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaat verwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld! 

Solliciteren? Wat ga je doen? Waar werk je aan? Wij vragen Wij bieden Wie zijn je collega`s?

WELKOM IN ONS TEAM

We zijn allemaal techneuten met commercieel inzicht en hebben een passie voor ons eigen vak. We kennen elkaars kracht en weten elkaar dan ook snel te vinden als dat nodig is. Wij zijn namelijk pas tevreden als de machine bij de klant weer draait!

Als afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

WAT GA JE DOEN?

Onze machines worden wereldwijd intensief door onze klanten gebruikt, daarom zijn ze wel eens toe aan nieuwe onderdelen of gereedschappen. Sommige delen van een machine zijn slijtagegevoelig en moeten met vaste regelmaat worden vervangen. Deze onderdelen, gereedschappen en slijtdelen worden door Voortman verkocht. Deels vanuit eigen productie en deels vanuit een dealerrol van andere leveranciers. 

Op het moment dat onze klanten een nieuwe machine hebben gekocht willen ze graag productie gaan draaien. Daarvoor hebben ze onderdelen nodig zoals boren, tappen, frezen, houders, adapters etc. Afhankelijk van o.a. de branche, materiaal dat er bewerkt wordt, grote en type klant zijn er verschillende onderdelen en slijtdelen nodig. Om de klant het zo makkelijk mogelijk te maken willen wij deze verschillende onderdelen graag in (start)pakketten aanbieden aan onze klanten.

Aangezien deze onderdelen niet goedkoop zijn, is het belangrijk dat de klant een startpakket krijgt waar hij behoefte aan heeft. Het achterhalen van de verschillende behoeften van klanten zal dus goed onderzocht moeten worden. Dit kan worden vertaald in verschillende machine specifieke startpakketten die we al onze klanten, met een nieuwe machine, aanbieden. Dit onderzoek draagt dus direct bij in ons bedrijfsproces.

Vind je het leuk om commercieel en analystisch bezig zijn en op zoek te gaan naar de beste aanbieding voor de klant? Dan is dit een opdracht voor jou! Je krijgt inzicht in omzetten en afnames van onze klanten om te zorgen voor een goed aanbod. Uitdagend en leerzaam tegelijk.

Waar je aan werkt

30 March, 2022

Complexe klussen voor echte techneuten bij Voortman Steel Machinery

Lees meer
16 March, 2022

Daniel verhuisde voor Voortman naar Australië

Lees meer
08 February, 2022

Assemblage: van losse modules naar een goed werkende machine

Lees meer
13 January, 2022

Voortman Steel Group in top tien beste maakbedrijven 2021

Lees meer

WIJ VRAGEN

  • Hbo Technische Bedrijfskunde, Commerciële economie of andere technische of commerciële opleidingen

Werken bij voortman?

Solliciteren is makkelijk

Vind je droombaan
Solliciteer direct online
Beoordeling sollicitatie
Laat zien wie je bent
Ontmoet onze collega/'s
Contract voorstel
Welkom bij voortman

WIJ BIEDEN

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een afstudeervergoeding van €450,- bruto per maand.
  • Een reiskostenvergoeding vanaf 15 km en max. 30 km enkele reis. 
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Als afstudeerder maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Collega`s aan het woord

Floor Kompier & Matthew Milner

Studeer je bouwkunde, werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, elektrotechniek of informatica? Of studeer je iets heel anders, maar denk je een mooie bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf? Bij Voortman komen we graag in contact met jonge mensen zoals jij: talent voor de toekomst.

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!