De nieuwste vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor de JobAlert
Terug naar vacature

Afstuderen: Applicatie ontwikkeling met Mendix

Scroll

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL MACHINERY?

Voortman Steel Machinery is samen met Voortman Steel Construction onderdeel van de Voortman Steel Group en is één van de grootste spelers in de internationale markt. Met internationale dochterondernemingen is het bedrijf wereldwijd een erkende en toonaangevende leverancier voor de staalbouw en maakindustrie. Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaat verwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld! 

Solliciteren? Wat ga je doen? Waar werk je aan? Wij vragen Wij bieden Wie zijn je collega`s?

WELKOM IN ONS TEAM

Als afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

WAT GA JE DOEN?

Van standalone machines tot het leveren van complete productielijnen, bij Voortman Steel Machinery doen we het allemaal. Dit doen we samen met ruim 400 collega’s. Maar daarnaast zetten wij ook vol in op de digitale strategie van onze organisatie. Ons Business Services team is voortdurend op zoek naar verbeteringen in onze bedrijfsprocessen en houdt zich dagelijks bezig met het door ontwikkelen van onze applicaties

Dit team houdt zich ook steeds meer bezig met het low-code ontwikkelen van applicaties. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Mendix. Op dit moment willen we binnen onze organisatie voor verschillende afdelingen nog applicaties ontwikkelen om de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Tijdens deze afstudeeropdracht richt jij op de ontwikkeling van een van deze applicaties. Hiervoor doe je onderzoek naar de huidige processen en daarvan maak je een analyse, vervolgens bekijk je hoe het proces geoptimaliseerd kan worden doormiddel van een applicatie, afhankelijk van de grootte van de applicatie ga jij deze ook opzetten vanuit Mendix en implementeren.

Als jij de opdracht naar behoren uitvoert dan bieden we je ook graag een baan aan voor na je afstuderen. Dus ben je op zoek naar een afstudeeropdracht waar jij in de schakel wilt zijn tussen de organisatie en IT, bij een organisatie met veel carrièrekansen? Neem dan contact met ons!

Waar je aan werkt

30 March, 2022

Complexe klussen voor echte techneuten bij Voortman Steel Machinery

Lees meer
13 January, 2022

Voortman Steel Group in top tien beste maakbedrijven 2021

Lees meer
01 July, 2021

MT500: Voortman Steel Group weer in top 3 metaalindustrie

Lees meer
23 March, 2021

Kom ook stage lopen bij Voortman!

Lees meer

WIJ VRAGEN

  • Hbo ICT, Business & IT of vergelijkbaar

Werken bij voortman?

Solliciteren is makkelijk

Vind je droombaan
Solliciteer direct online
Beoordeling sollicitatie
Laat zien wie je bent
Ontmoet onze collega/'s
Contract voorstel
Welkom bij voortman

WIJ BIEDEN

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken! Daarnaast krijg je:

  • Een afstudeervergoeding van €450,- bruto per maand.
  • Een reiskostenvergoeding vanaf 15 km en max. 30 km enkele reis. 
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Of je nu afstudeerder of stagiair bent; je maakt volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame stage- of afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Collega`s aan het woord

Floor Kompier & Matthew Milner

Studeer je bouwkunde, werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, elektrotechniek of informatica? Of studeer je iets heel anders, maar denk je een mooie bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf? Bij Voortman komen we graag in contact met jonge mensen zoals jij: talent voor de toekomst.

Annelon Beltman of Sietse Koenjer
Contact

Wil je meer informatie of direct kennis maken met voortman?

Neem contact met ons op!